MILANA MILOŠEVIĆA POKUŠALI DA SILUJU! Namamili ga u stan u Budvi, pa skočili na njega!

Autor: P. R.

Zabava

26.06.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalčina na Crnogorskom primorju!

MILANA MILOŠEVIĆA POKUŠALI DA SILUJU! Namamili ga u stan u Budvi, pa skočili na njega!

Foto: ST/Dragan Kadić

Milan Milošević

Kako saznaju domaći mediji, voditelja Milana Miloševića umalo su prošle nedelje silovali u Budvi. Naime, njega je napastvovao bračni par iz Austrije, a sve se desilo u sitne sate u jednom apartmanu u blizini starog grada. Milan je, kako se prenosi, pomenuti bračni par upoznao kada je došao na more.

- Upoznali su se jer su se oni predstavili kao da su njegovi fanovi iz Austrije. Vrlo brzo su počeli da se druže. Kako je on na more u Cru Goru otišao sam, često i tamo dugo boravi, on često menja ekipe za druženje. Tako je bilo i sa ovim parom. Nekoliko večeri su izlazili zajedno i ništa nije slutilo na događaj koji se dogodio prošle nedelje - priča izvor za Skandal, inače Milanov prijatelj.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milan Milošević

On dodaje da je par u Crnoj Gori na odmoru dva nedelje, a da je poslednjih desetak dana njihovog odmora Milan bio sa njima stalno u društvu.

- Nisu oni samo noću izlazili, oni su bili na plaži zajedno, pa pogledajte Milanove "storije" od pre nekoliko dana. Na njima se često vidi ta devojka i taj njen muž. Ako ne u prvom planu, onda bar u pozadini. Oni su se predstavili njemu kao njegovi obožavaoci i često ga zasipali i skupim poklonima, on je odbijao, ali oni su pričali da će se naljutiti ako ne uzme te poklone - kaže izvor i dodaje da su jedne večeri posle odlaska u restoran rešili da druženje nastave i u kafiću uz alkohol.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milan Milošević

- Otišli si i malo su se zapili. Pošto je bilo baš prijatno veče, oni su mu ponudili da druženje, pošto se sve zatvorilo u jedan, nastave na vazduhu na njihovoj terasi sa pogledom na more. Apartman koji su iznajmili nalazio se u blizini starog grada i zaista pucao je pogled na more. Milan je došao i svi su zajedno seli na terasu. Otvorili su piće i svi su nastavili da uživaju u istom. Milan mi je rekao da je u tom trenutku njen muž otišao da se tušira, a čim se to dogodilo, ona je bukvalno naskočila na njega. Nije nzao o čemu se radi. Zamislite koliko se šokirao kad mi je rekao, ja sam se bukvalno us*ao - otkriva izvor za pomenute medije, te nastavlja:

- Kada je došao malo sebi, probao je da joj objasni da ne želi ništa, ali ona je rekla da njen muž to voli. U tom trenutku je i on izašao go iz kupatila. Milan je besno skočio iz stolice i rekao da kreće. Oni su počeli da navaljuju da ostane kod niih i da će sve biti okej. Milan je rešen da prekine neprijatnu situaciju rekao: "Ili me pustite ili ću sa ove terase da vičem na sav glas i da zovem policiju". Priznali su da su hteli grupni se*s sa njim. Međutim, kada su videli da on to ne želi, navaljivali su još malo, a kada je uzeo telefon da pozove policiju, oni su rekli da je tu priča završena i pustili ga da izađe iz apartmana - govori izvor.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Milan Milošević

Povodom ove situacije oglasio se i sam voditelj, koji je bio zatečen saznanjem medija za ovu neprijatnu scenu na Crnogorskom primorju.

- Ne mogu da verujem da su ljudi toliko loši, ovo znaju samo moji najbliži! Mollim vas da ne pišete ovo, jer je to završena priča - rekao je kratko Milošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading