IVANA ŠAŠIĆ POZIRALA GOLA: Bivši muž završio u POLICIJI zbog nje, ona uživa za sve pare! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.06.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i bivša zadrugarka uživa na odmoru!

IVANA ŠAŠIĆ POZIRALA GOLA: Bivši muž završio u POLICIJI zbog nje, ona uživa za sve pare! (FOTO)

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Youtube printscreen

Bivši zadrugar Bojan Simić bio je gost sinoć u emisiji "Narod pita", gde je govorio i o sukobu sa svojom bivšom suprugom Ivanom Šašić.

- Nema kontakta, niti će biti, što se mene tiče. Ja ne stavljam znak pitanja. Što se tiče te persone, ništa me ne zanima... Mnogo vremena sam tamo proveo i razmišljao, kad sam izašao sačekale su me razne stvari, policija i zabrana prilaska. Morao sam da idem da se javim, nemam nikakav kontakt sa njom. Izjava da sam otišao da živim u etno-selu, a ja živim odavde na pet minuta, na Banovom brdu sam - rekao je Boki, koji je priznao da je u etno-selu bio sa Zolom i Slađom Lazić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojan Simić

Podsetimo, Ivana je još tokom trajanja "Zadruge 6" podnela zahtev za zabranu prilaska, a kako je nedavno priznala, sa Bojanom će stvari rešavati na sudu. Dok je Simić gostovao u emisiji, Ivana je očigledno i više nego uživala na odmoru. Ona je sinoć objavila fotografiju sa plaže, gde okrenuta leđima pozira u toplesu.

Republika

Foto: Instagram.com

Ivana Šašić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading