DALILA ZA PET MINUTA ZARADILA 8.000 EVRA! Dragojevićka ''mlati'' lovu, fanovi je PLAĆAJU da se snima! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.06.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dalila Dragojević zarađuje na hiljade evra od TikToka.

DALILA ZA PET MINUTA ZARADILA 8.000 EVRA! Dragojevićka ''mlati'' lovu, fanovi je PLAĆAJU da se snima! (FOTO)

Foto: ATA Images/pixabay

Bivša zadrugarka, Dalila Dragojević nakon izlaska iz rijalitija počela je da zarađuje preko društvene mreže TikTok, a sada je tokom jednog lajva za samo pet minuta zaradila neverovatnih 8.000 evra.

- Dalila za 5 minuta zaradila 8.000 evra - piše u opisu videa, a Dalila nije mogla da sakrije oduševljenje.

Foto: printscreen/tiktok

Dalila Dragojević zarađuje preko TikToka

Međutim, njoj ova cifra neće leći na račun zbog određenih pravila, a Luka Dimitrijević, stručnjak za društvene mreže je objasnio na kojin način funkcionište zarada na ovoj društvenoj platformi.

- Na Tiktoku se može zarađivati već sa 1.000 pratilaca, ali je bitno da je osoba čiji je nalog bude starija od 18 godina. Postoje prihodi direktno od Tiktoka i prihodi od brendova koji se reklamiraju. Kada se premaši iznos od 1.000 pratilaca, može se početi sa objavljivanjem prenosa uživo i tokom prenosa uživo, onaj koji se snima može primati poklone, tj. giftove. Ovi pokloni predstavljaju virtuelni novac, koji se kasnije može prebaciti na lični Pejpal račun, dok Tiktok uzima polovinu tog novca. Za osobe koje imaju preko 10.000 pratilaca otvara se veći broj opcija. Inače, samo preko jednog lajv uključenja tiktokeri mogu zaraditi i preko 200 evra, dok pojedini na nedeljnom nivou rade lajvove i preko desetine sati! Dalila, koja ima skoro 125.000 pratilaca, nekad se snima i 20 sati tokom dana, pa i ne čudi što je za nedelju dana bogatija za čak 15.000 evra - priča Dimitrijević za Kurir, pa dodaje:

Foto: Youtube printscreen

Dalila Dragojević

- Ko npr. ima 30 miliona pratilaca, može da zaradi između 18.000 i 30.000 dolara po objavi. Procena se zasniva na broju pratilaca i angažovanja. Nadoknada se obično ugovara s brendom pre nego što se krene dalje s partnerstvom. Nova alternativna opcija za zaradu je putem virtuelnih poklona na Tiktoku koji se mogu unovčiti za pravi novac. Za ovu opciju maksimum koji možete povući dnevno je 1.000 dolara. I dalje vrlo velika suma. Virtuelne poklone možete zaraditi samo emitovanjem videa uživo, što je mogućnost dostupna samo onima sa 1.000 pratilaca. Ako su korisnici posebno zadovoljni vašim video-snimkom, mogu poslati poklone kao savete. Svaki poklon vredi određeni broj novčića. Tako ruža vredi jedan novčić, panda pet, "lav beng" 25, krema za sunčanje 50, "povraćanje duge" 100, "plešimo zajedno" 599, muzička kutija 2.999, a "superstar" 5.000 novčića - dodaje on.

Foto: Youtube printscreen

Dalila Dragojević zarađuje snimanjem za društvene mreže

Takođe, korisnici ove mreže, ''novčiće'' moraju kupiti pravim novcem.

- Zatim koriste ove novčiće za kupovinu poklona, koje će dati drugim korisnicima Tiktoka. Tako prosečan paket u Srbiji za zamenu novca u Tiktok novac za kupovinu poklona iznosi od 148 do 36.580 dinara. Pokloni dobijeni u lajvu mogu se pretvoriti u dijamante, a oni se mogu unovčiti. Dijamanti vrede 50% vrednosti novčića: 100 novčića jednako je 50 dijamanata; 50 novčića jednako je 25 dijamanata. Svaki dijamant vredi pet centi. Ako imate 100 dijamanata, možete ih unovčiti za 50 dolara. Međutim, Tiktok takođe zadržava 50% onoga što zaradite, tako da, ako ste zaradili dijamante u vrednosti od 50 dolara, zadržavate samo 25 dolara. Tako se može povući zarađeni novac tek kad se dostigne 100 dolara, ali se ne može povući više od 1.000 dolara na dnevnom nivou.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading