ANĐELU SAM OTPRATIO, PAULI ŽELIM SREĆU: Šok intervju Frana Pujasa, otkrio detalje POZIVA sa Stefanom Karićem! (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.06.2023

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar je progovorio i o superfinalu "Zadruge", pa otkrio da li je u novoj vezi!

Bivši zadrugar Fran Pujas pojavio se na promociji novog albuma Darka Lazića. Kako je otkrio za Republiku, oni su u istoj kući i došao je da ga podrži, a sve je šokirao kad je otkrio da više ne prati "Zadrugu" i da ne zna šta se dešava u Beloj kući.

- U istoj smo firmi, potpisali smo za istu firmu, podržavamo se. Eto me. Posvetio sam se karijeri, želim da uspem u tome, treba da nestanem na neko vreme, da bih u tome uspeo. Ne pratim ni "Zadrugu", ni dešavanja oko Paule, fokusirao sam se na sebe. Vidim na Instagramu šta mi iskače, ali ne zanima, bio sam tamo, hvala im lepo, Pink je napravio nešto od mene, ali "Zadrugu" sam ostavio u prošlosti i odlučio da krenem dalje - otkrio je Fran, pa nabrojao učesnike za koje smatra da će ući u veliko superfinale:

Republika

Foto: Republika

Fran Pujas

U finalu mogu biti Car, Aleksandra, Zvezdan, Anđela... Tj. oni su diskvalifikovani, eto. Ne pratim ih previše, Cara ispratim. Da li je Miljana unutra? Eto, ni to ne znam - dodao je Pujas.

Fran se osvrnuo na veridbu svoje bivše devojke Paule Hublin, koju je nedavno verio Filip Đukić.

- Video sam za Paulu, nisam joj čestitao, nismo u kontaktu. Nije mi teško, život ide dalje. Želim joj sreću i sve najbolje, zapravo - poručio je Pujas i otkrio zbog čega često ide u svoj rodni Zagreb:

- U Hrvatsku idem zbog nekih sudskih procesa i muzike, ali živim ovde. Više sam ovde nego tamo - ispričao je Fran.

Republika

Foto: Republika

Fran Pujas

Fran je progovorio i o diskvalifikovanoj Anđeli Đuričić, a onda se dotakao i Stefana Karića, te priznao da se čuo sa njim.

- Sa Anđelom nisam ni u kakvim odnosima. Otpratio sam je sa Instagrama, ne želim da budem deo rijaliti ljudi. Ostao sam u dobrim odnosima sa Đedovićem, Sandrom Rešić, sa Ša i sa Karićem. Čujem se sa Karićem i to je to. Neću da komentarišem to sa Šavijom, samo sam hteo da proverim kako je kad je izašao, ali neću da komentarišem situaciju, izbegao bih tu temu. Jesam protiv nasilja, i ovo što se izdešavalo u poslednje vreme je katastrofa. Treba da počnemo da širimo ljubav, a ne mržnju. Kolektivno bi svi trebalo da počnemo da širimo ljubav. To je to ukratko - rekao je Fran i na kratko progovorio o svom ljubavnom životu:

- Emotivni status mi je nula, tako će i ostati, emotivni status mi je karijera - zaključio je Pujas za Republiku.

Republika

Foto: Republika

Fran Pujas

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Sa

07.06.2023 11:02

Sretno Fran u muzičkoj karijeri kao i u tvom životu. Ti si dokaz da mlad dečko može da promeni i izbaci sve loše iz života i nađe cilj kojem ide i maksimalno se posveti tome. Zbog tebe i Dejana mi je Đedović postao draga osoba, obojici se posvetio i pomogao da nađu sebe, očvrsnu i ne slome se u rijalitiju. Neksd im je pružao i zadnji atom svoje snage i strpljenja i nije štedro sebe u nameri da njima dvojici pomogne. To se zove dobar čovek, dobar prijatelj i nekad, kad me "nervira" kao voditelj , setim se koliko je kao čovek human i dobar pa mu brzo zaboravim i ono što me nervira kod njega dok vodi emisiju (npr. neće da prekine Miću, Cara ,Vračevića Marinkovića u monolozima koje ponavljaju 9 meseci i pokaže im ko vodi emisiju ).

Sloba

10.06.2023 09:41

Zna Fran da Paula ne voli nikog osim sebe i zato mu ne pada tesko.