TOTALNI PREOKRET U ŽIVOTU PAULE HUBLIN! Nakon veridbe sa Filipom odlučila da se vrati STAROJ LJUBAVI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.05.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka je odlučila da se ozbiljno posveti karijeri!

TOTALNI PREOKRET U ŽIVOTU PAULE HUBLIN! Nakon veridbe sa Filipom odlučila da se vrati STAROJ LJUBAVI! (VIDEO)

Foto: instagram.com/paula_hublin

Paula Hublin

Bivša zadrugarka Paula Hublin pristala je da se uda za Filipa Đukića, bivšeg zadrugara i voditelja RED televizije. On ju je zaprosio zanimljivim prstenom, koji je rađen specijalnog po njegovom zahtevu. Kako je ispričao, na prstenu se nalaze zmije, koje su Pauline omiljene životinje. Hublinova je nakon veridbe otkrila da još uvek ne živi sa Filipom zbog svojih rituala.

Republika

Foto: instagram.com/donfilipo.tatoo

Filip verio Paulu

Ja sam se preselila u Beograd krajem prošle godine, ali još uvek ne živim sa Filipom. Imam neke svoje rituale. Kasno uveče mi dođe da snimam pesmu, pa palim u studio, uzimam da snimam, a on radi od 6 ujutru. Teško nam je da se uskladimo, ali planiramo uskoro i pričamo o tome - ispričala je ona za Telegraf.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Paula i Filip

Paula je još u "Zadruzi" pokazala talenat za scenu, kad je proglašena za otkriće prve "Zadrugovizije" u četvrtoj sezoni, a nakon izlaska snimila je i duet sa Vukom Mobom, a sada se ponovo vraća pevanju. Koliko je ozbilja u ovoj nameri, govori i činjenica da se latila mikrofona na jednoj proslavi, gde je zapevala pesmu "Hajde", koju u originalu izvodi Tea Tairović. Kako ovo izgleda, pogledajte u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vanja

21.05.2023 12:00

Filip uvek uzdize ove svoje devojke, podrzava ih, savetuje, tesi, pere od skandala i kad se srede, uzdignu, dobiju samopouzdanje i pocnu da zaradjuju - on dobije sut kartu. Nijedna nije znala da ga ceni.