ZABORAVIO PRSTEN KOJI IMA POSEBNU SIMBOLIKU! Filip Đukić o venčanju sa Paulom: Biće ispod mosta ili...

Autor:

Zabava

17.05.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đukić je napravio poseban verenički prsten za Hublinovu, a zbog okolnosti je uspeo da je zaprosi tek na njen rođendan!

ZABORAVIO PRSTEN KOJI IMA POSEBNU SIMBOLIKU! Filip Đukić o venčanju sa Paulom: Biće ispod mosta ili...

Foto: Milan Maricic/ATAImages

Filip i Paula

Bivši zadrugar i voditelj RED televizije Filip Đukić verio je svoju devojku Paulu Hublin, takođe nekadašnju učesnicu Zadruge. Ona je otkrila da se preselila u Beograd zbog njega i da je očekivala da će je veriti, jer im je veza ozbiljna, ali da još uvek ne znaju kad će biti svadbe. Đukić je danas ispričao da je planirao da je veri još na Tajlandu, ali da je zaboravio prsten.

Republika

Foto: instagram.com/donfilipo.tatoo

Filip verio Paulu

- Bilo je mnogo komplikovano. Svašta se tu izdešavalo. Znam da Paula voli zmije i zelenu boju, tj. smaragd, pa sam tražio prsten koji bi bio sličan tome. Našao sam sliku dve zmije koje se spajaju i drže taj dijamant, pa sam kontaktirao jednu zlataru da mi naprave. Čekao sam mesec dana i kad sam ga uzeo, nije bilo to to. Smorio sam se. Posle sam našao novog zlatara, to je ispalo kako sam zamislio, ali sam morao da čekam dva meseca - rekao je Filip, pa nastavio:

- Imao sam ideju koja je bila malo nenormalna. Sa organima reda sam nešto hteo da organizujem, ali sam odustao od toga zbog trenutne situacije u zemlji. Prvo sam želeo da je zaprosim na Tajlandu, ali sam zaboravio da ponesem prsten. Kad sam joj ispričao plan, ona se oduševila, ali na kraju sam odlučio da to uradim na njen rođendan. Organizovao sam večeru na vrhu solitera u centru Beograda, uz zalazak sunca. Jedan drugar mi je pomogao i doneo sve stvari, čim je njega videla, provalila je o čemu se radi - dodao je on.

Republika

Foto: Instagram.com

Paula i Filip na Tajlandu

Kako kaže, svadba im neće biti tradicionalna, a preseljenje iz Beograda ne planira.

- Venčanje će biti drugačije, neće biti u skladu sa našom tradicijom. Meni su sve svadbe uglavnom iste, a ne volim da se uklapam u masu. Biće u nekom našem fazonu, da li na plaži ili ispod mosta, još ne znam. Nismo popričali još o tome, ali biće drugačija, sigurno. Jedina zemlja gde bih živeo, da nije Srbija, je Italija. Kako bismo se tamo snašli, ne znam. Prvo bismo morali da vidimo šta bismo radili. Ne možemo bez plana - istakao je Đukić za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading