ON JE PRVI RIJALITI POBEDNIK: Držao se dalje od skandala i svađa i osvojio 100.000 EVRA, evo kako danas izgleda Ivan Ljuba! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.05.2023

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Ljuba se u potpunosti povukao iz javnosti.

ON JE PRVI RIJALITI POBEDNIK: Držao se dalje od skandala i svađa i osvojio 100.000 EVRA, evo kako danas izgleda Ivan Ljuba! (FOTO)

Foto: youtube.com

Ivan Ljuba, prvi je pobednik rijaliti programa ''Veliki brat'' koji se prikazivao 2006. godine, a koji je u potpunosti raspametio Srbiju i region. Naime, pokazao je da kultura, vaspitanje i pamet mogu pobediti, a tada je osvojio 100.000 evra.

Nakon rijalitija se vratio svojoj prvoj velikoj ljubavi, muzici, pa tako danas radi u muzičkoj školi kao profesor klavira i veliki je ljubitelj ekstremnih sportova. Godinama se bavi profesionalnim paraglajdingom.

Foto: facebook.com/IVAN LJUBA

Ivan Ljuba danas

Nastupao je i sa Beogradskom filharmonijom, a neretko ga građani prestonice mogu videti kako vozi bicikl i uživa u životu daleko od kamera.

- Na kraju prve godine umrla mi je mama, počeo je raskol i raspad svega. Imam dva starija brata, Filipa i Davida, ali Filip je izbegavao da se eksponira, on je još gori od mene. Jedan brat mi je oženjen i živi u Rakovici sa ženom i dve ćerke, a drugi je u tatinom stanu, dok je tata kod prijateljice. Radim kao profesor klavira u osnovnoj muzičkoj školi, a đaci su mi od pet do trinaest-četrnaest godina. Zovu me Ivan i sve češće mi se obraćaju sa ti, a trebalo bi sa Vi. Ne zbog mene, nego iz poštovanja prema instituciji koju predstavljam. Napolju možemo na ti, meni ne smeta, ali problem je kad mi na hodniku viknu: “Ej, Ivane!” Nisam strog. A šta znači biti strog? Kada uzmu maha, priđem im na njihovom jeziku, znam kad treba da se zategne - ispričao je on svojevremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading