"SVE SE DESILO PORED MOJE ZGRADE, PRIZORI SU BILI JEZIVI" Bivša zadrugarka progovorila o KRVAVOM MASAKRU u OŠ Vladislav Ribnikar!

Autor:

Zabava

03.05.2023

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deniz je i dalje šokirana, a porodicama ubijenih je izjavila najiskrenije saučešće!

"SVE SE DESILO PORED MOJE ZGRADE, PRIZORI SU BILI JEZIVI" Bivša zadrugarka progovorila o KRVAVOM MASAKRU u OŠ Vladislav Ribnikar!

Foto: instagram.com/

Deniz Dejm

Bivša zadrugarka Deniz Dejm se danas u suzama obratila porodicama tragično nastradalih u masakru u OŠ Vladislav Ribnikar. Ona je izjavila saučešće, otkrila da se našla u blizini ovog tragičnog događaja, pa uputila javni apel.

Republika

Foto: instagram.com/

Deniz Dejm o krvavom masakru

Povodom današnje tragedije, ja bih želela da izrazim saučešće porodicama preminulih. Ovo je tragedija. U pitanju je devet života, strašno, ja sam još uvek u šoku. Sve se desilo pored moje zgrade. Prizori su bili jezivi, ne znam šta da kažem, ali stvarno, još jednom moje saučešće, u mislima sam uz vas. Ostali, poštujte dane žalosti - poručila je Deniz.

Vlada Srbije donela je odluku o trodnevnom danu žalosti, počevši od petka, pa sve do nedelje, a narod se trenutno okuplja na Cvetnom trgu u Beogradu, gde pale sveće za ubijene.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Narod pali sveće na Cvetnom trgu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading