"TI SI TIKTOK PROSTITUTKA" Dejan Dragojević izgoreo od BESA, osuo rafalnu paljbu: Snimaš se GOLA za dva dolara! (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.05.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragojevića su pogodili komentari korisnika TikTok aplikacije, pa se obratio javno putem svog profila!

"TI SI TIKTOK PROSTITUTKA" Dejan Dragojević izgoreo od BESA, osuo rafalnu paljbu: Snimaš se GOLA za dva dolara! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević se danas besno obratio na društvenoj mreži Instagram i to korisnicima TikTok mreže, koji prozivaju zadrugare i rijaliti učesnice. Video, koji nosi naziv "Lagano jutro, 1. maj specijal" osvanuo je danas na njegovom Instagram profilu, a mi prenosimo njegove reči:

Republika

Foto: Instagram.com

Dejan Dragojević besan

- Od ovih što pod TikTok-u pričaju: "Kakav rijaliti, bagra iz rijalitija, šljam". Druže, znaš čime se ti baviš na TikTok-u? Ti si rijaliti prostitutka. Ima ih nekoliko koje su spominjale rijaliti. Uvuku se za TikTok meč, izbace s*se u prvi plan, namulji se, bradavicu naježi, bradavica kao metak. Uzmu tako i snimaju lajv i kao: "Mene bi moji ubili da uđem u rijaliti". Kako te ne ubiju što se snimaš gola za jednu ružu, za dva dolara si se skinula. I onda će takvi da pričaju. Stari zanat se modifikovao, sad sve može da se legalizuje. Nije prostitutka samo kad izvršiš s*ksualni čin za novac. Čim svoje telo šalješ nekome zarad novca, to je prostitucija. Privlačite bolesnike, posle silovana, prebijena, zbog čega, zbog 4 ruže. Ej... - rekao je besno Dejan.

Ceo video možete videti u nastavku ovog teksta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading