DEJAN SPREMA ZAJEDNIČKI ŽIVOT SA DEVOJKOM, POVEO JE U VETERNIK! David otkrio šta Dragojevići ZAISTA misle o novoj SNAJKI!

Autor:

Zabava

30.04.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podelio porodičnu fotografiju koja je rekla sve!

DEJAN SPREMA ZAJEDNIČKI ŽIVOT SA DEVOJKOM, POVEO JE U VETERNIK! David otkrio šta Dragojevići ZAISTA misle o novoj SNAJKI!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dejan i David

Kako je Dejan Dragojević izjavio u intervju za naš portal, koji smo obavili sa njim pred Prvi maj, njegova devojka Jovana je do sada najbolje prihvaćena izabranica od njegove porodice. Ona je nedavno posetila Veternik i upoznala članove njegove porodice, sa kojima je uživala, što rade i danas.

Republika

Foto: Republika

Dejan Dragojević

Dejan je sa devojkon pošao iz Beograda, kako bi sa porodicom uživao u nedeljnom ručku. Posetili su jedan poznati čardak u okolini Novog Sada, a njegov brat David Dragojević je podelio sliku na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: instagram

Porodični ručak Dragojevića

Na fotki se mogu videti njih dvojica, Jovana, Dejanova majka Biljana, kao i baka. Inače, Dejan nam je otkrio i da uskoro planira da započne zajednički život sa svojom izabranicom, ali da još uvek nije spreman za svadbu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading