PROCURILI RANI RADOVI SANDRE REŠIĆ! Fotka preplavila društvene mreže, SVI U ŠOKU! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.04.2023

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte u kakvoj se ulozi našla pevačica pre nego što je stekla popularnost!

PROCURILI RANI RADOVI SANDRE REŠIĆ! Fotka preplavila društvene mreže, SVI U ŠOKU! (FOTO)

Foto: Republika

Sandra Rešić

Sandra Rešić, ćerka pokojnog pevača Nina Rešića, stekla je popularnost u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a potom se dodatno proslavila učešćem u četvrtoj i petoj sezoni "Zadruge". Osim što se bavi pevanjem, Rešićeva se oprobala i u glumi, koju je studirala. Tokom njenog učešća u "Zadruzi" isplivale su scene iz emisije "Balkanske prevare", gde je Rešićeva glumila trudnicu, a sada se saznalo za još jednu njenu ulogu.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Sandra Rešić

Jedna korisnica društvene mreže Tviter podelila je kadar iz serije "Gorki plodovi", gde je tada crnokosa Sandra glumila novinarku.

- Drugarica gleda "Gorke plodove" jer sam tvitovala o toj seriji i skonta da Sandra Rešić glumi novinarku u toj seriji - napisala je ova korisnica Tvitera.

Republika

Foto: Twitter.com

Sandra Rešić u seriji "Gorki plodovi"
Serija "Gorki plodovi" prikazavila se od 2008. do 2009. godine na RTS-u, scenario i režiju radio je Siniša Kovačević, a između ostalog, glumili su Dragan Petrović Pele, Ljiljana Blagojević, Kalina Kovačević, Ivan Bejkarev, Neda Arnerić, Vuk Kostić, Marko Živić...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading