LUNA UCENILA MARKA ZBOG PORODIČNOG SLAVLJA: Zabraniću ti da viđaš dete!

Autor:

Zabava

12.04.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabelina i Gagijeva mlađa ćerka večeras slavi 18. rođendan i već mesecima mašta da okupi celu porodicu!

LUNA UCENILA MARKA ZBOG PORODIČNOG SLAVLJA: Zabraniću ti da viđaš dete!

Foto: ATAImages

Luna Đogani ucenila je Marka Miljkovića da mu više neće dozvoliti da viđa dete ukoliko se ne pojavi na punoletstvu njene sestre Nine, koje porodica Đogani organizuje u jednom prestoničkom restoranu.

Naime, kako je Republika već pisala, Luna i Marko već izvesno vreme imaju ozbiljnih problema u braku, a nakon što je Đoganijeva oprostila Miljkoviću prevaru, ubrzo nakon usiljenog pomirenja, usledila je nova drama kada ju je on ostavio trudnu. Prema našim saznanjima, on se desetak dana kasnije vratio u stan, navodno, samo zbog ćerkice Mie, ali Luna insistira na tome da ili budu prava porodica ili da se, kao ljudi, razvedu.

Foto: printscreen/RTV Pink

Luna Đogani

 

- Lunina sestra Nina danas slavi 18. rođendan i oko njenog punoletstva su svi već mesecima angažovani. Slavljenica se mnogo radovala što će konačno cela porodica da bude na okupu, od Gagija, Anabele, Andreja, Blankice do Marka, Lune i Mije - priča izvor blizak Luni i Marku i nastavlja:

- Međutim, niko nije ni pretpostavio da će Luna u međuvremenu upasti u ovakvu bračnu krizu, da joj se situacija nekad menja i na dnevnom nivou. Njoj i Marku se porodica više ne meša u odnos. Jednom su se opekli i sada se drže po strani. Veruju da će oni to sami da reše na najbolji mogući način. Luna je doživela veliku sramotu kada se muž nije pojavio na njenom rođendanu, pa je morala da ide po medijima da se pravda zbog toga. Zato mu je sada zapretila da će između njih biti definitivno kraj ako i pomisli da ne dođe na Ninino punoletstvo. Prvo jer Nina to ničim nije zaslužila, a drugo što će opet mediji da joj sednu na kičmu. Rekla mu je: "Ma nećeš više ni Miju da vidiš ako mene i moju porodicu ne poštuješ!"

Foto: ATAImages

Luna Đogani i Marko Miljković

 

Ovim povodom, pokušali smo da stupimo u kontakt s bračnim parom, ali do zaključenja broja nijedno od njih nije odgovaralo na naše pozive.

Podsećamo, Republika je prva objavila da su Đoganijeva i Miljković pred razvodom zbog njegove navodne prevare, koju mu je ona oprostila i dala novu šansu njihovom narušenom odnosu. Kako smo dalje pisali, oni su uprkos tome nastavili da se svađaju, pa je Marko privremeno ostavio Lunu i to neposredno nakon što su saznali da čekaju još jedno dete, ali se ipak vratio jer nije mogao da podnese razdvojenost sa ćerkom Mijom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mile

13.04.2023 05:35

Ovi se opet reklamiraju.