POSETILA NAJVEĆE SVETINJE! Irma Sejranić imala susret sa MONASIMA, zbog ovoga je PROMENILA VERU?!

Autor:

Zabava

12.04.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ovome se pričalo u "Zadruzi 5"

POSETILA NAJVEĆE SVETINJE! Irma Sejranić imala susret sa MONASIMA, zbog ovoga je PROMENILA VERU?!

Foto: ATAImages/Antonio Ahel

Irma Sejranić

Bivša zadrugarka i pevačica Irma Sejranić je promenila veru i prešla u pravoslavlje. Uveliko se sprema za najradnosniji hrišćanski praznik, a sada se oglasila i potvrdila sve. 

- Da, istina je da sam prihvatila pravoslavlje. Moj izbor - moja stvar! Uvek i zauvek ću voletu sve, vera nikad nikoga nije okarakterisala nikoga i kakav je ko čovek. Ovo je moj izbor i treba ga poštovati - poručila je Irma za Pink.rs.

Irma je izazvala veliku pometnju u petoj sezoni "Zadruge", gde je zbog svog direktnog komentarisanja često ulazila u sukobe sa cimerima i bila jedna od najomraženijih. Mnogi pamte i njeno često pominjanje bivšeg partnera Bube Korelija, (ne)prijateljstvo sa Dalilom Dragojević, kao i flert sa Lazarom Čolićem Zolom. Miki Đuričić je tokom jednih nominacija otkrio šta je Irma pričala o poseti manastiru.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Irma Sejranić

- Krenuću od Irme, ako je toliko pametna, moju nominaciju neće shvatiti napadom. Irma nije loša osoba ali nije normalna. Biti toliko lud da kažeš da na jednoj od najvećih svetinja, da ti je monah rekao da je najčistija duša koja je kročila na zelju. Da li ona misli da monah da vidi njenu dušu. Samo ne znam da li si stavila grudi posle monaha. Ja pričam o činjenicama. Ja znam da prokomentarišem negativno ali isto tako znam da pohvalim. Od tebe još nisam čuo da si pohvalila nekoga. Glavna opsesija joj je bila da se Dejan razvede od Dalile. Ti si se iz inata udala da se osvetiš bivšem dečku - pričao je između ostalog Miki. 

Ove situacije se možete prisetiti klikom na lik ispod ovog teksta:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading