MORALA DA NAPUSTI SVOJU ŽURKU! Tara Simov otkrila kako se oseća nakon izlaska iz BOLNICE i proslave rođendana! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

11.04.2023

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mora da miruje!

MORALA DA NAPUSTI SVOJU ŽURKU! Tara Simov otkrila kako se oseća nakon izlaska iz BOLNICE i proslave rođendana! (GALERIJA)

Foto: Đorđe Radović

Bivša zadrugarka Tara Simov prekjuče je proslavila svoj 23. rođendan u jednom lokalu, gde je pozvala svoje nabliže prijatelje, ali i nekoliko bivših zadrugara, sa kojima je ostala u dobrom odnosu. Za dobar provod na njenoj proslavi bio je zadužen Nikola Grujić Gruja.

Tara je pred sam rođendan završila u bolnici, pa su se mnogi iznedili što je odlučila da ga ipak proslavi. Mlada slavljenica se pojavila sva u belom i mogli smo da vidimo njen stomak u poodmakloj trudnoći.

Belo je nosio i njen dečko Danilo, pa su odmah počele i spekulacije da je ovim potezom najavila venčanje. Tara se oglasila za Republiku i otkrila kako se oseća nakon boravka u bolnici i proslave rođendana

- Nakon proslave se osećam super. Jeste da sam legla da spavam u 11 sati i da su se gosti sami provodili do jutarnjih sati, ali šta je tu je ha-ha-ha-ha! Fizički sam okej, samo taj premor koji svaka trudnica ima, trudim se da odmaram. Zadovoljna sam proslavom, poklonima i njihovom provodu - krenula je Tara, pa nastavila:

- Posavetovali su me da strogo mirujem i ležim što više, imam terapiju koju koristim za održavanje trudnoće. Biće sve u najboljem redu - izjavila je Simova za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading