MISTERIJA SMRTI RIJALITI ZVEZDE I DANAS LEDI KRV U ŽILAMA: U snu se ugušila trovanjem, a ovaj detalj je jeziv!

Autor:

Zabava

19.03.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misterija oko smrti Anje Boronjek i danas je šokantna.

MISTERIJA SMRTI RIJALITI ZVEZDE I DANAS LEDI KRV U ŽILAMA: U snu se ugušila trovanjem, a ovaj detalj je jeziv!

Foto: Printscreen

Hrvatsku i region je potresla smrt rijaliti učesnice Anje Boronjek (37) i njenog prijatelja Tihomira Kmezića (40). Njih dvoje su pre par dana pronađeni mrtvi u njegovoj porodičnoj kući, a sumnja se da ih je ugušio ugljin-monoksid iz peći na pelet.

Anju se mnogi dobro sećaju iz rijaliti šoua "Ljubav je na selu". Tamo je pokušavala da pronađe ljubav, a za oko joj je bio zapeo farmer Alojz. Zbog njega je ostavila i tadašnjeg verenika, ali Alojz ju na kraju nije odabrao.

Foto: printscreen

Anja Boronjek

 

Pamte je nažalost i po tragediji koja se zbila 2020. godine u Slakovcima, nedaleko Vinkovaca kada je njen tadašnji dečko ubio njihovu gošću.. Tada je 56-godišnji J.L. nožem ubio Ž.J. (44) koja je došla u posetu Anji i njemu. J.L. i Anja tada su živeli zajedno u njegovoj kući u Slakovcima.

Šta se tačno dogodilo toga dana kada je ubijena Ž.J. nejasno je, ali, nakon što je njen partner zario nož u njihovu gošću, Anja je pobegla iz kuće kod komšije i sve prijavila policiji. Nedugo nakon toga odselila se iz Slakovaca.

Kako pišu hrvatski medniji, Anja je jedno vreme bila beskućnik i korisnik pomoći zagrebačke udruženja za beskućnike, a prenosi 24sata hr

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading