JOVANI ŠMIZLI HTELI DA PODMETU AFERU SA PRIVATNIM SNIMKOM: Otkrivena istina o kompromitujućim snimcima!

Autor:

Zabava

05.02.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Šmizla pre nekoliko godina našla se na meti ljudi koji su hteli da joj smeste aferu sa privatnim snimkom.

JOVANI ŠMIZLI HTELI DA PODMETU AFERU SA PRIVATNIM SNIMKOM: Otkrivena istina o kompromitujućim snimcima!

Foto: Instagram.com

Rijaliti zvezda Jovana Novakov, poznatija kao Jovana Šmizla našla se u epicentru skandala, kada su se navodno pojavile fotografije njenog filma za odrasle. Pre nekoliko godina fotografije su se pojavile, a sada se otkrila istina o svemu. 

Foto: Instagram.com

Jovana Novakov Šmizla Instagram

 

Naime, Jovana Šmizla tvrdi da na spornim fotografijama nije ona, te da nikada nije snimila takav snimak. Jovani je po svemu sudeći neko hteo da smesti aferu sa lažnim fotografijama, na kojima se ona zapravo ne nalazi. 

Vest da se pojavio snimak Jovane Šmizle kompromitujućeg sadržaja, za koji su joj navodno tražili 5.000 evra, pisali su svi portali, između ostalih i portal Republika.rs. Međutim, sada se saznalo da na spornim fotografijama nije Jovana Novakov Šmizla. 

- Ja stvarno nemam veze sa tim, to na fotografijama nisam ja. Ne znam ni ko je hteo da mi smesti tu aferu, ali ja ne želim da se provlačim kroz priče sa kojima nemam dodirnih tačaka! Ovim putem stvarno demantujem sve o čemu se pisalo u medijima i portalima da su te fotografije moje. Da postoje, do sad bi ugledao svetlost dana, ali kako snimak ne postoji, jasno je da je u pitanju laž - poručila je Jovana. 

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

 

Podsetimo, Jovana se nedavno pojavila u emisiji ,,Pitam za druga" kao drugarica Ane Ćurčić, nevenčane supruge Zvezdana Slavnića, koji ju je prevario sa ljubavnicom Anđelom Đuričić. Spekulisalo se da će Jovana uskoro ući u ,,Zadrugu", o čemu smo prvi pisali. 

Međutim, ona se tada oglasila i objasnila da je njen ulazak u najgledaniji rijaliti odložen, te da će naknadno obavestiti o svom ulasku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading