Od Mirele još uvek ni traga ni glasa: Učesnici misle da je pretučena!

Autor:

Zabava

26.01.2018

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od učesnice "Parova" Mirele Lapanović nema ni traga ni glasa nakon njene otmice, a svedoci nemilog događaja su saslušani!

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Mirela Lapanović

Nadležni ove televizije su još jednom uputili apel policiji da se pronađe učesnica, kojoj se posle jučerašnjeg izlaska van prostorije televizije gubi svaki trag.

- Verujem da je Neša pretukao Mirelu. Kad je naleteo na naš auto, imao je stisnute pesnice, vikao je, odvaljivao bravu na kolima u kojima su nas vozili na snimanje. Uplašili smo se svi. - izjavila je Vesna Rivas u programu uživo.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Vesna Rivas

Učesnice, koje su se bezbedno vratile u rijaliti posle snimanja tvrde da su bile uplašene za svoj žviot i da mora da se kazni ponašanje Neše Vukovića, koji je danima opsedao televiziju, pretio organizatorima, režiji, posle čega mu je obezbeđenje zabranilo da prilazi zgradi.

- Mirela Lapanović ima potpisan ugovor sa nama i brinemo šta je sa njom. Sumnjamo da joj se nešto dogodilo, jer se ne oglašava, niti policija daje ikakve informacije - rekli su u produkciji Hepi televizije beogradskim medijima.

Prema poslednjim informacijama, ovim slučajem se bavi Drugo odeljenje UKP.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading