PRIČALO SE DA JE BANKROTIRAO: Ovako danas živi Zmaj od Šipova: Bogata žena mu šalje novac iz Amerike!

Autor:

Zabava

02.11.2022

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se pitaju kako danas živi nekadašnji učesnik "Parova" - Zmaj od Šipova

PRIČALO SE DA JE BANKROTIRAO: Ovako danas živi Zmaj od Šipova: Bogata žena mu šalje novac iz Amerike!

Foto: Youtube printscreen

Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova, zbog svoje naravi i životne priče ostao je jedan od najprepoznatljivijih likova iz rijalitija.

Kako su preneli domaći mediji, iako je slovio za jednog od najbogatijeg stočara u svom selu, navodno trenutno živi na rubu egzistencije i pomažu ga komšije. Ispostaviće se da su ovu priču plasirale "zavidne komšije" budući da dobro obavešten izvor za "Blic" tvrdi da Zmaj ničim nije pokvario svoj ugled koji godinama ima u Šipovu.

- Nema istine u natpisima da je Zmaj od Šipova bankrotirao. To je totalna laž. Zmaj poseduje dosta zemlje, može da kupi pola Šipova koliko ima novca. Poseduje ergelu od 100 konja, a ima i preko 140 goveda - kaže izvor blizak Zmaju za "Blic".

 

 

Kako dalje otkriva, Zmaj ima i suprugu koja živi u Americi.

- Ona je muslimanka i sa njom je iz ljubavi dobio ćerku Milicu. Stalno im pomaže, šalje novac. Viđa Milicu često, ona dolazi kod njega - otkriva izvor.

 

 

Takođe, nadaleko je poznata priča o navodnom robu Dragojlu kojeg ovaj rijaliti učesnik koristi da radi poslove umesto njega.

- Priče o tome da Zmaj ima roba Dragojla su glupost. To je njegov posinak. Njemu će ostaviti čitavo imanje. Zmaj nema muških naslednika, jer mu je brat poginuo pre dve godine, taj Dragojlo živi kod njega u kući i radi. Zmaj ga smatra za člana porodice, sve će mu prepisati - zaključuje izvor za Blic.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading