"Nije mi SVEJEDNO": Oglasio se Adam Adaktar, pa otkrio šta misli o TRUDNOĆI njegove majke u 42. godini!

Autor:

Zabava

05.10.2022

12:30 >> 12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adam Adaktar otkrio za javnost kako se oseća što će dobiti brata ili sestru.

"Nije mi SVEJEDNO": Oglasio se Adam Adaktar, pa otkrio šta misli o TRUDNOĆI njegove majke u 42. godini!

Foto: Instagram.com, RTV Pink printscreen

Adam Adaktar (26) postaće stariji brat po treći put s obzirom na to da je njegova majka Alis Adaktar (50) obelodanila da je četvrti put trudna.

Kako je ona objavila da se s njenom odlukom da zadrži bebu nisu svi složili, svi su se zapitali šta o tome misli njen najstariji sin, popularni "Bog obrva".

Republika

Foto: Printscreen/RTV PINK

 

 

Adam koji je poznat u svojoj porodici kao najveći kritičar, potvrdio je da mu je ova vest bila iznenađujuća, ali da je ipak sreću svoje majke i zdravlje bebe koju će ona roditi, stavio na prvo mesto.

- Iskeno nije mi bilo svejedno kada sam saznao, ali najbitnija je njena odluka. Ona je srećna to je to. Najbitnije je da dete bude živo i zdravo - kazao nam je Adam.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Adam Adaktar

Njegova mama Alis sinoć je objavila da je proteklih dana dobijala različite savete, ali da je ipak odlučila da zadrži bebu uprkos tome što trudnoću nije planirala.

- Donela sam odluku za koju osećam da je ispravna, jer ja upravljam svojim životom, ne zanima me tuđe mišljenje, a ko je trebalo da me podrži, podržao me je. Hvala svima koji ste uz mene - napisala je Alis uz fotografije na kojima je istakla stomak, a u komentarima su se nizale čestithe i poruke podrške.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading