MIGRANTI NASELILI FARMU U LISOVIĆU? Izbeglice našle UTOČIŠTE u nekadašnjoj kući POZNATIH!

Autor:

Zabava

07.02.2022

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja kuća i imanje u kojoj se snimao rijaliti ''Farma'' sada je naseljena migrantima.

MIGRANTI NASELILI FARMU U LISOVIĆU? Izbeglice našle UTOČIŠTE u nekadašnjoj kući POZNATIH!

Foto: Youtube.com/Maja Nikolic

Rijaliti ''Farma'' bio je jedan od najgledanijih rijaliti programa pre ''Zadruge'', a javnost je volela da gleda na koji način učesnici brinu o imanju i životinjama, peku rakiju, obavljaju kućne poslove i još mnogo toga.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Miloš Bojanić u Farmi

Međutim, kako Kurir prenosi, imanje u Lisoviću se mnogo promenilo, navodno su ga naselili migranti. Meštani Barajeva i okoline su otkrili da u objektu nekadašnjeg rijaliti programa žive izbeglice.

- Nisam išao gore, ali svi pričaju da su tu kuću naselili migranti. Ne znam kako su to pronašli jer tamo niko živi ne ide, ali Barajevo je prepuno migranta. Sigurno se kriju od policije, a tamo niko ne zalazi, pa im je sigurno utočište. To imanje je odavno zapušteno, čim se rijaliti završio, tamo je čemer i jad - priča meštanin, a još jedan stanovnik Barajeva se složio:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Imanje u Lisoviću naselili migranti

- Dolaze, odlaze. Verovatno tu dođu kad nemaju gde da se sakriju po ovoj zimi. Ko zna šta rade. Niko ne sme tamo da priviri. Kuća je puna vlage i glodara. Kažu da se oseća izmet. Nekada su deca volela da se igraju tamo, a sad je to kuća strave. Ne znaš kad neki migrant može da iskoči.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Migranti u kući rijalitija Farma

- Jad i beda. Vlasnik tog imanja je preminuo pre godinu-dve. Kažu neki da se noćima tamo svašta radi. Gazda Proka se tu pojavljivao samo dok je rijaliti trajao, posle ga nismo viđali. Od onakve lepote danas ostade samo ruina i smrad. Tužno je da farma zvrji prazna. Neka se da nekom da živi tu i uređuje tu zemlju, koja je plodna. Nas jeza hvata od nje, ko da je iz filma strave i užasa. Decu ne puštamo ni blizu. Priča se da se tamo noću okupljaju neki ljudi u crnom, da se zatvaraju i izvode neke rituale, možda je neka sekta, ko zna - rekao je komšija još prošle godine za Kurir.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović u Farmi

Podsetimo, nekada su na imanju u Lisoviću mesecima živele poznate ličnosti poput Topalka, Ane Nikolić, Katarine Živković, Nigora, Cakane, Viktorije, Bebi Dol, Maje Nikolić, Ša, Gagija Đoganija, Stanije Dobrojevć...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading