TOMA I NADEŽDA SLAVE OD SABAJLE: Podelili srećne vesti sa svima, čestitke pljušte! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.02.2022

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U porodici Panić danas je zavladalo veliko slavlje.

TOMA I NADEŽDA SLAVE OD SABAJLE: Podelili srećne vesti sa svima, čestitke pljušte! (FOTO)

Foto: Instagram.com

U domu Tome Panića danas je zavladalo veliko slavlje, jer bivši rijaliti učesnik proslavlja rođendan u krugu poredice. Tom prilikom njegova voljena izabranica i pevačica Nadežda Biljić na Instagram profilu za Tomu je imala emotivnu i dirljivu poruku. 

 

 

Nadežda i Toma su tokom rijaliti karijere imali dosta nesuglasica i loših poteza, ali su uspeli da prevaziđu sve probleme i nastave zajednički život van medija. Biljićeva je nedavno počela ponovo da peva, što je za njih dvoje predstavilo veliki pomak za novčanik, a pevačicina poruka na Instagramu je mnoge rasplakala. 

 

 

- Ljubavi moja, tigričasti moj, prošli smo sve i svašta,  niko nije verovao u nas,  a mi evo već četvrtu godinu zajedno sa našim malim tigrićem. Danas smo najsrećniji jer slavimo tvoj rođendan, dan kada se rodio najbolji muž i tata na svetu, hvala ti što me čuvaš i kritikuješ. Da nije tebe, verovatno bih sebe i dalje pitala zašto samo meni ne ide u životu, hvala ti što me voliš toliko i što mi je svaki dan pored tebe drugačiji, zanimljiv i prelep... Želim ti da sti se sve što poželiš ostvari! Volim te najviše na celom svetu - napisala je Nadežda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading