MARKU MILJKOVIĆU PORODICA OKRENULA LEĐA? Sestra Maja BRUTALNO osula po snajki: NEZRELA JE I PRITISKA GA!

Autor:

Zabava

05.02.2022

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom učešća u rijalitiju ''Zadruga'' vezu Marka Miljkovića i Lune Đogani niko nije previše podržavao, a njegova sestra Maja je tada imala jasan stav što se tiče nove snajke.

MARKU MILJKOVIĆU PORODICA OKRENULA LEĐA? Sestra Maja BRUTALNO osula po snajki: NEZRELA JE I PRITISKA GA!

Foto: Instagram/printscreen

Luna Đogani i Marko Miljković započeli su svoju ljubavnu romansu u drugoj sezoni rijalitija ''Zadruga'', a iako su tada svi bili protiv njihove ljubavi i nisu verovali u njihov opstanak, oni su dokazali suprotno, a svoj lju ljubav krunisali brakom i ćerkicom Miom, sa kojom svakodnevno uživaju.

Republika

Foto: instagram

Marko Miljković i Luna Đogani imaju ćerku Miu

Međutim, nije sve uvek bilo tako bajno i sjajno. Markova sestra Maja je tokom njihovog učešća u rijalitiju u intervjuu koji je dala za naš portal, jasno stavila do znanja šta misli o njihovoj ljubavi i tada potencijalnoj snajki Luni Đogani.

 - Mislim da je iskreno obzirom na to da znam Marka. Njegovo ponašanje mi govori da je to iskreno sa njegove strane. Moje mišljenje jeste da je ona nezrela, ali mu se svidela i on je eto u datom trenutku video da tu postoje neke emocije sa njene strane. Ona još mora da uči i od njega može da nauči dosta ako bude htela. Luna ga sada pritiska, nezrela je svašta nešto radi što njemu smeta. Koliko će da traje od toga zavisi verovatno. Zavisi od nje da li će veza opstati van rijalitija, sve je na njoj ako uspe da skapira ono što on njoj tamo govori i mogu da budu super par i van rijalitija. Koliko može da shvati ne znam, sve od toga zavisi - rekla je Maja tada.

Republika

Foto: printscreen

Sestra Marka Miljkovića Maja

- Ja mislim da nije sa Lunom da bi došao do finala jer je jedan od retko normalnih tamo. Mislim da nema potrebe da bude sa Lunom ili bilo kojom drugom devojkom da bi došao do finala. 

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Marko Miljković i Luna Đogani uživaju u braku

Maja je tada otkrila i da je njihova majka Nedeljka oduševljena vezom sina i Lune i da navija za njihovu ljubav, a želja joj se ostvarila.

- Mama je oduševljena, njoj je super sve. Sviđa joj se Luna. Ona vidi da je on tamo zadovoljan i srećan, a to joj je najbitnije.

Podsetimo, Luna i Marko su prošle godine odlučili da izgovore sudbonosno ''DA'', a iste godine su dobili i ćerkicu Miu sa kojom uživaju, te je jasno da su odoleli svim pritiscima i negativnim komentrarima koji su ih dugo pratili.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Morana

05.02.2022 12:52

Tesko nama sa ovim polusvetom koliko ih reklamirati ,sacuvaj Boze -dva dzabalebarosa i manipulatora!Pljuc!

Odgovori 79 32
Vanja

05.02.2022 14:26

@Morana - Pa cekaj,zasto ti prva komentarises,ako te nerviraju,aloooooo,haahahha

Odgovori 38 49
Rade

05.02.2022 12:54

Luna gospodarica a Marko domaćica.

Odgovori 65 26
Vladica

05.02.2022 13:26

Miljković Papučić.

Odgovori 53 26