UZEO JOJ DECU I ODVEO IH NIZ ULICU: Aleksandra Subotić objavila ŠOK snimak, njenoj majci neće biti dobro kada bude videla!

Autor: Republika

Zabava

24.07.2021

13:16

Aleksandra i Karađorđe su se ponovo pomirili?

Youtube printscreen/Aleksandra Subotic
Aleksandra

Rijaliti zvezda Aleksandra Subotić posle rata sa Anom Korać koji i dalje traje, iznenadila je sve pratioce na Instagramu novim potezom u životu.

Kada se vratimo malo unazad, svi se sećamo da je Aleksandra imala narušen odnos sa ocem Karađorđem Subotićem, te da su njih dvoje dolazili u ozbiljne sukobe, svađe, rasprave i da su svašta govorili jedno drugom. E, pa izgleda da se ta etapa njihovog života završila, pa su sada odlučili da budu jedan period dobri i to poprilično.

youtube.com/Zadruga Official
Ljuba i Karađorđe

Dosta se spekuliše prethodnih nedelja da će Aleksandra biti učesnica rijalitija ,,Zadruga 5", ujedno i poslednjeg serijala ovog formata, pa da je odlučila da zakopa ratne sekire sa ocem, kako bi imao ko da joj čuva dete, što joj je i pošlo za rukom. 

Aleksandra je izbacila na Instagram storiju kako Karađorđe šeta njenmu decu po ulici, što ju je oduševilo, pa je morala sa pratiocima da podeli ovu dirljivu sliku. 

 

Komentari (0)

Loading