(FOTO) OVO JE UČESNIK PAROVA KOJI JE PRETUKAO DEVOJKU USRED KAFIĆA! Poznat je po nasilničkom ponašanju!

Autor: Republika.rs

Zabava

20.07.2021

22:26

Bivši učesnik rijaliti programa "Parovi", Nemanja Stamatović Žabac napao je devojku M.J. u jednom lokalu na Novom Beogradu.

youtube.com/Parovi TV HAPPY
Žabac je i u rijalitiju bio nasilan

Nesrećna devojka M.J. objašnjava da još uvek ne može da se oporavi od napada koji je doživela u lokalu koji iznajmljuje njen suprug sa drugom od Nemanje Stamatovića Žabca poznatog iz rijalitija "Parovi".

Napad se, prema njenim rečima, dogodio u ponedeljak oko devet sati ujutru u Bloku 61 na Novom Beogradu.

- Besno je šutirao vrata, psovao mi je majku i decu. U jednom trenutku me je jako gurnuo, umalo nisam pala. Pokušala sam da se sklonim iza šanka, ali je on išao za mnom i sve vreme vikao kao lud. Rekla sam mu da ću da zovem policiju, ali on me je udario po ruci u kojoj sam držala telefon. Potom me je obema rukama uhvatio za vrat. Instinktivno sam krenula da se odbranim, ali sigurna sam da to ne bih mogla da ga muškarac koji je bio tu nije odvojio od mene - objasnila je potresena žena za Kurir.

Prema njenim rečima, uspela je da pozove policiju i patrola je ubrzo stigla.

Stigao je i moj suprug. Žabac je bio nedaleko odatle. Kad je moj suprug čuo da me je davio, odgurnuo ga je iz revolta. Policija je i mom suprugu pisala prijavu jer je u prisustvu službenog lica gurnuo čoveka koji je pokušao da mu udavi ženu. Prijave su dobili obojica, koliko znam Žabac je dao izjavu u policiji i pušten je kući bez obzira što mi je sve vreme pretio, ne znam kako su mogli da ga puste - priča ona.

Printscreen
Žabac napao devojku u kafiču

Inače, ovo nije prvi put da se Žabac nasilno ponaša. On je više puta i u vili Parova bio grub prema tadašnjoj partnerki Milijani Bogdanović.  On je jednom nasrnuo na Milijanu toko žestoke svađe, a kada je Božićeva vidno iznervirana u vili naletela na svog ljubavnika, on je uhvatio za glavu i tresao, a potom udario šamar i vukao za kosu, piše Alo.rs

 

 

Komentari (0)

Loading