MILI PRETUKAO DEVOJKU, POLICIJA GA PRIVELA! Gorana je bila preplašena, policiji rekla da STRAHUJE ZA SVOJ ŽIVOT

Autor:

Zabava

19.07.2021

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnik pretukao devojku, policija intervenisala.

Foto: Prntscrin
Milutin Radosavljević Mili

Učesnik rijalitija "Parovi", Milutin Radosavljević Mili , priveden je u noći između subote i nedelje, nakon što ga je devojka Gorana Mančić prijavila da ju je pretukao, prenosi Kurir.

Njih dvoje su se upoznali u rijalitiju, gde su i otpočeli svoju vezu, a sada nedugo nakon završetka ''Parova,'' došlo je do navodnog sukoba među njima, te je policija intervenisala nakon što ih je kontaktirala devojka rekavši da ju je dečko maltretirao.

Gorana je navodno kada je pozvala policiju, bila usplahirena, preplašena i konstantno je ponavljala da je njen partner van kontrole, te da strahuje za sopstveni život, a kada je patrola stigla na lice mesta zatekla je devojku kako plače i Milija koji je pokušavao da se opravda. 

Foto: youtube.com/printscreen
Mili i Gorana

Nakon toga Gorana se oglasila na svom Instagram profilu, postavivši fotografiju na kojoj se vidi žena  okrenuta leđima, a pored stoji jasna poruka da je više bole unutrašnje rane, nego fizičke. Međutim, ubrzo je objavu uklonila sa profila. 

Za Milija ovo nije prva optužba za nasilničko ponašanje. Mirela Lapanović, njegova bivša devojka, tokom rijalitija ga je optuživala za silovanje, te da ju je maltretirao i držao kao robinju, a on je sve ove optužbe demantovao.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Gorana Mančić

Njega je takođe i Marijana Marković, koja je isto bila rijaliti učesnica, prijavila da ju je pretukao dok su se zabavljali, a protiv njega je bio pokrenut krivični postupak koji je kasnije obustavljen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading