GLAVOBOLJA NA MARAKANI: Korona napravila PROBLEM Zvezdinom velikom POJAČANJU!

Autor:

Sport

19.07.2021

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i otkrio detalje.

RepublikaFoto: Starsport
Falko sa saigračima

Italijan Filipo Falko, veliko pojačanje Crvene zvezde iz Lećea, istakao je u razgovoru za "Mocartsport" da je koronavirus otežao njegovo privikavanje na stadion "Rajko Mitić".

Stigao sam krajem januara. Već je prošlo četiri meseca iako imam osećaj da sam u Beogradu ceo život. Bilo je jako teško jer je za mene ovo prvo iskustvo u inostranstvu. Korona mi isto nije pomogla jer sam zbog nje proveo mesec dana u kući. Izgubio sam dragoceno vreme i mesec dana igranja fudbala. Sigurno sam da bi bilo lakše da sam krenuo od početka sezone u Crvenoj zvezdi - rekao je Italijan.

RepublikaFoto: Starsport
Filipo Falko

Takođe, kreativni ofanzivac ima i jezičku barijeru, s obzirom na činjenicu da govori samo italijanski jezik, dok se u svlačionici srpskog šampiona govore samo srpski i engleski.

Stigao sam u januaru i jezička barijera mi još stvara veliki problem. Sad pokušavam da naučim engleski da bih mogao da se socijalizujem i pričam sa saigračima koji mi pomažu da se integrišem. Uklapam se polako i napredujem iako živimo u doba korone što je specifično - zaključio je Filipo Falko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading