SPASIO JEDAN ŽIVOT: Gastoz postao HEROJ!

Autor:

Zabava

01.04.2021

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon raskida sa Naidom, Gastozu je bio potreban odmor.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Raskid sa Naidom mu je teško pao...

Na prekopotrebni odmor Gastoz je otišao sa Tozlom, svojim prijateljem sa estrade.

Čini se da se svašta zanimljivo dešavalo na tom putu, ali samo neki delići su podeljeni javno. Ključni momenat njihovog putovanja bio je kada je Gastoz spasio jedan život, a tu scenu su njih dvojica podelili sa pratiocima na društvenoj mreži "Instagram". Naime, koza se zaglavila i nije mogla da se izvuče, a Gastoz, koji je u tom momentu naišao, hrabro ju je spasio. 

 

-Ta mala slatka kozica se uplašila od auta i pala bukvalno u grmlje i uopšte znači nije imala šanse da se izvuče, a da pritom ne padne bukvalno 20m na dole! Jedan je hvata, drugi me drži, treći snima i deda pomaže pastirskim prutom i EVO JE!!! Ljudi, vi ne verujete, ona se bukvalno vratila nakon što je snimak stao, fazon dve sekunde nakon stopa snimka, zatrčala se u mene, stala na metar i gledala me direktno u oči, kao da je htela da kaže hvala... Znači ludilo... Koja je to sreća bila, videli ste u očima pastira, ostalo je sve istorija- napisao je Gastoz u opisu videa.

RepublikaFoto: instagram.com/gasttozz.official Verified
Na svom putovanju postao je superheroj...

Prema Tozlinom profilu na Instagramu, možemo videti da su se oni vratili kućama, pa nam ostaje samo da se nadamo da će uskoro objaviti još neki detalj sa njihovog zanimljivog putovanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading