Zaratili Mladen Vuletić i Marko Perović: Prozivke i pretnje bivših prijatelja napravile haos na Instagramu!

Autor:

Zabava

30.03.2021

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Puče još jedno prijateljstvo!

RepublikaFoto: instagram.com/mladenvuleticdjoma
Mladen Vuletić i Marko Perović

Marko Perović je bio jedan od učenika u programu "Parovi". Devetu sezonu rijalitja obeležio je svojom turbulentnom vezom sa Natašom Pajović.

Međutim, mnogi su se iznenadili kada je Marko napustio vilu "Parova". Još uvek nije poznat razlog njegovog napuštanja rijalitija.

Marko se obratio putem svog Instagram profila onima koji su iznosili negativne komentare na njegov račun tokom njegovog boravka u vili "Parova".

- Za sve ove što su me pljuvali tokom boravka u rijalitiju evo sad sam napolju, pa neka mi se jave! Ako imaju nešto da mi kažu, imaju moj broj - napisao je Perović na svom Instagram profilu.

Foto: Printscreen

Podsećamo, velika prašina u javnosti se podigla pre nekoliko meseci kada je rijaliti napustilo nekoliko takmičara. Nakon izlaska iz vile pobunjeni takmičari su javno prozivali Perovića nakon njegovog pokušaja bekstva iz vile. Prvi se oglasio Nikola Lakić, a odmah za njim je objavu podelio i Mladen Vuletić.

Foto: Printscreen

- Beži sa bubicom Marko, hahaha. "Ja kad dam reč, poginem za to." Pa, što nisi poginuo za Mladenom drugom, i nama kada smo ti rekli da nas sačekaš, hahahah, ovo je smehoteka... A sad vraćanje u vilu - napisao je Lakić pre par meseci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading