(FOTO) PRETUČENA BIVŠA UČESNICA RIJALITIJA! Objavila uznemirujuće fotografije nakon nasilja!

Autor: Republika.rs

Zabava

23.01.2021

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispričala kroz šta je prošla!

RepublikaFoto: instagram.com/nevena.hot
Nevena

Bivša glumica u filmovima za odrasle i nekadašnja učesnica rijalitija "Parovi" Nevena Hot, oglasila se uznemirujućim fotografijama objavivši da je bila žrtva nasilja.

Nevena je objavila fotografije lica sa povredama i objasnila šta joj se desilo:

-Nema fotošopa, lice je ovakvo od plakanja, jer sam dozvolila nekome za koga sam mislila da je čovek... Udari me četiri puta... Budite pijani, drogirani... šta god... nema opravdanja da udarite ženu. Nisam dala na sebe do kraja... Žene, nemojte ni vi! Karma uvek dođe po svoje - napisala je Nevena.

 

- Ja p**** nisam, pa neću imenovati nikoga, ali udarci jer nisam ćutala, ne dam na sebe i plašim se samo boga... i ovako otečeno oko... nek' ide na čast onom koji je digao ruku na mene, i prijateljima koji su stali na njegovu stranu. P**** udaraju žene! Ja na sebe ne dam i tačka! Ne brini, neću ti ništa! Bog će! Ja se izvinjavam svojim prijateljima. Kad me je njihov prijatelj nazvao f*****, rekla sam mu da je p****, jajara, smrad, pa dobila šamar i plavo ispod oka. Nokat je pukao u samodbrani - dodala je ona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading