PREPUSTILI SMO SE STRASTIMA KOJI SU NAS VODILI U DRUGU DIMENZIJU! Ivan Gavrilović obelodanio detalje se*a i afere sa ćerkom Slobodana Miloševića!

Autor:

Zabava

19.12.2020

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Divlje vođenje ljubavi..

RepublikaFoto: instagram.com/ivan200kmh

Zvezda dens muzike Ivan Gavrilović devedesetih godina prošlog veka zabavljao se sa Marijom Milošević, naslednicom pokojnog bivšeg predsednika Savezne Republike Jugoslavije Slobodana Miloševića.

van i Marija imali su burnu osmomesečnu romansu, nakon koje je Ivan u javnost iznosio sočne detalje.

Između ostalog, Gavrilović je tvrdio da su znali da vode ljubav satima. Ovaj detalj otkrio je u autobiografskoj knjizi koju je planirao da objavi.

RepublikaFoto: youtube.com/ Azra Redžić Radulović

- Uzeh je lagano u zagrljaj, počeh da je skidam i već onako zagrejani od sinoć i viskija, počesmo da vodimo ljubav. Bilo je dobro… Baš dobro i trajalo je dugo. Baš ono što mi je trebalo i što već duže vreme nisam imao. Sve sam zaboravio, i ko je i šta je, samo smo se prepustili divljim mirisima i osećajima, koji su nas vodili u neku drugu dimenziju. Ko zna koliko je sati prošlo dok nismo stali da odmorimo malo. Sve je bilo tako mistično i pomalo zastrašujuće, ali je sav strah i tremu pobeđivao taj neverovatni fluid, koji nas je vukao jedno prema drugom - naveo je Gavrilović

On je u pomenutoj kjizi otkrio i da su, navodno, hteli da ga ubiju zbog Marije kada su nih dvoje sa prijateljima bili u Atini.

 

- Budeći se lagano, vidim da Marije nema pored mene, što mi je bio prvi signal da se nešto dešava što nije normalno. Nije prošlo 10 minuta, u apartman je ušao jedan od onih žestokih momaka i rekao da se polako obučem i krenem sa njim u drugi apartman. “Šta nije u redu?”, upitao sam ga. “Ništa, samo se obuci i kreni sa mnom”. “Ali, gde je Marija?!”. “Ona je otišla s prijateljima na dva dana i neće biti tu”. Nisam imao izbora, krenuh da se oblačim. Odjednom se nađoh u nekom desetom apartmanu, gde me je čovek iz DB ostavio. Znao sam da ne može dobro da se završi – prepričavao je Ivan scenu koja će mu zauvek ostati u pamćenju, nakon čega je naveo da je pobegao iz hotela bez pasoša koji mu nisu dali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading