(FOTO) BIVŠA UČESNICA RIJALITIJA NA GRANICI ANOREKSIJE! Ženo, šta uradi od sebe?!

Autor: Republika.rs

Zabava

23.11.2020

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zabrinjavajuće mršava.

RepublikaFoto: instagram.com/gabrijela.gabi.pejcev
Gabrijela Pejčev

Pevačica Gabrijela Pejčev široj javnosti je postala poznata tokom učešća u rijaltiju "Farma", a potom i po vezama sa poznatim muškarcima.

Gabrijela je tokom učešća u rijalitiju  ulazila u svađe sa drugim učesnicima, čak se i fizički sukobljavala sa pojedincima, kao sa Majom Nikolić, nije se ustručavala ni da se zaljubi, te smo imali prilku da je gledamo tokom emotivne veze sa manekenom Radetom Lazićem.

 

U centar pažnje medija dospela je onda kada je u "Farmu" ušao Semir Džanković, njen oženjeni kolega kojem je nekoliko meseci bila ljubavncia dok su se takmičili zajedno u "Pinkovim zvezdama". 

Gabrijela je jedno vreme bila i u vezi sa bratom folk zvezde Svetlane Ražnatović, međutim, ni ta ljubav nije potrajala.

Nakon ovih ljubavnih brodoloma, pevačica je odučila da se posveti sebi i svojoj karijeri. Međutim, nikome nije promakla i drastična promena u njenom izgledu. Gabrijela je mršavija nego ikada, maltene na granici anoreksije.  Čak su joj i fanovi poručili da bi morala da obrati malo pažnju o svom izgledu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading