Pevačica progovorila o mezimici! Goca: Lena ne želi da čuje za Ivana, jer je tri godine živeo u rijalitiju!

Autor:

Zabava

18.11.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Goca Tržan progovorila je o odnosu ćerke Lene s njenim ocem Ivanom Marinkovićem i otkrila da dete ne želi ni da čuje za njega. Navodno, Ivanova česta učešća u rijalitiju, ali i brojni skandali, buran život, te nimalo lepe okolnosti doveli su do toga da Lena nema želju za kontaktom sa Marinkovićem.

RepublikaFoto: Prntscrin, printscreen/youtube.com/ Goca Tržan
Goca i Ivan

- Lena ne kontaktira s biološkim ocem. Zato što je on u rijalitiju već tri godine. Iz tog rijalitija ne izlazi. Ona i ne želi da ima komunikaciju sa njim - rekla je Goca u rijalitiju "Moj savršeni brak", koji zajedno sa suprugom Radomirom Rašom Novakovićem snima za K1 televiziju, gde se osvrnula i na to šta želi da bude drugačije kod njene mezimice:

- Hoću da promenim pristup prema njoj. Kakve veze ima što je odlična? Ima četiri četvorke i to ne zato što ne zna nego zato što nije pipnula ništa. Hoću da svakog meseca pročita dve knjige i nauči deset novih reči.

Marinković: Pretpostavljam da me zovete zbog Goce, ali trenutno imam neke obaveze

Na njenu konstataciju nadovezao se i sadašnji suprug.

- Malo ćemo da je pritegnemo sad, kažemo joj lepo. Nema izlazaka toliko, sat i po je dosta, oduzmemo joj ono što najviše voli i to je to - zaključio je Raša.

Kontaktirali smo i sa Ivanom, koji nije bio raspoložen da govori na ovu temu.

 
- Trenutno nemam vremena, stvarno sam u nekoj gužvi, evo stao sam kolima, znači nema šanse da pričam sada - rekao je Marinković za naš list, a kada smo mu pomenuli da se radi o Goci i Leni, dodao je:

- Znam, pretpostavio sam, tako da trenutno imam neke obaveze, stvarno. Hvala, prijatno.

 U svom rijalitiju Goca i Raša ogolili intimu!

U rijalitiju "Moj savršeni brak", čiji su glavni akteri Goca Tržan i njen suprug Raša, ponekad se u nekom kadru pojavi i pevačicina ćerka pošto živi sa njima, a zabavno-humoristički program koncipiran je tako da prati dešavanja iz njihovog porodičnog života. Takođe, ovakvim TV projektom par je poprilično ogolio intimu, a pokazali su i dokle su spremni da idu da bi postigli što veću gledanost. Naime, Gocu i Rašu gledaoci su mogli da vide i u eksplicitnim pozama, poput one kada se bubnjar u seksualnoj ekstazi primiče pevačici otpozadi, dok ona gura veš u mašinu.

 Lena ne priča o polubratu

Kako Gocina Lena ima i polubrata Željka, kog je Marinković dobio iz rijaliti-veze sa Miljanom Kulić, pevačica je svojevremeno priznala da nema ništa protiv da se deca upoznaju.

- Naravno da neću imati ništa protiv da Lena upozna Željka ukoliko to bude želela. Ali da bi donela tu odluku, mora malo da poraste. Lena zna da je njen tata napravio dete u rijalitiju jer ja od nje ne mogu ništa da sakrijem. Ona ima telefon, socijalne mreže i u sve je upućena. Mada, za sada ona ne priča o tome. Ne želi da razgovara na tu temu. Nije ni pitala da vidi bebu - objasnila je Tržanova jednom prilikom za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading