U spotu igra Ženu od sultana, a zapravo je devoka iz komšiluka: Za sve i dalje tražim dozvolu od roditelja!

Autor:

Zabava

17.11.2020

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je sasvim obična devojka!

RepublikaFoto: Blagoje Blaško Kešelj
Tijana Milentijević

Otkada je izašla pesma „Žena od sultana“ postao je stereotip da se govori o uspehu bivše „Zvezde Granda“, Tijane Milentijević poznatije kao Tijana eM, koja je preko noći zasenila koleginice i sa dugogodišnjim stažom.

Čini se da slava koja joj se dogodila preko noći za nju postaje sasvim normalan sled, a ni interesovanje publike za „sultaniju“ ne jenjava.

RepublikaFoto: Printscreen
Tijana Milentijević

Tijana je pričala o ljubavi, karijeri, a ono što je zanimljivo jeste to da su se oni bunili protiv njene karijere, ali su kasnije popustili i tvrdi da i dalje traži dozvolu od njih

– Da, ja za sve tražim dozvolu od roditelja još uvek. Imam poštovanje prema njima. Samostalna sam još od 15. godine, ali volim da ih pitam makar za mišljenje, ako ne za dozvolu. Silikoni su bili moja želja, to mi je podiglo samopouzdanje, pa su mi rekli „samo nemoj da preteraš, nek to bude umereno“. Poslušala sam ih - rekla je Tijana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading