(VIDEO) ANĐELO PRIZNAO DA NE MOŽE DA BUDE INTIMAN SA DEVOJKOM ZBOG TEODORE: UPSS! Izgleda da mu ne funkcionišu baš sve stvari!

Autor: Republika.rs, Kurir.rs

Zabava

18.10.2020

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije spreman.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ona želi, ali on ne može

Nakon zurke i proslave rođendana Anđela Rankovića, i nakon poruka, balona i torte koja je bila namenjena njemu i Ivani Marinković, oni su se našli u garderoberu, i porazgovarali o svemu.

Ivana je mislila da se na početku sve desilo zbog Teodore Džehverović, i da je ona razlog njihovog raskola i razdvajanja. Međutim, Anđelo je to oštro demantovao, potom ponovio da to nije razlog.

-Ti si u jednom trenutku jedna osoba, potom druga. Kao da sebe tek upoznaješ, ne mogu da te skontam. Ti mene možeš da ukapiraš i sve znaš, ali ja tebe ne mogu da pohvatam. Niti mogu da razumem- rekla je Ivana.

Pa ne, samo se plašim, da kada bismo više vremena provodili zajedno, da bi se ti više zaljubila, i šta onda ja tebi kažem da to ne mogu, neću, i biće ružno prema tebi", rekao je Anđelo.

-Samo želim da se sklonim, i da nemamo ništa, ne mogu protiv emocija, jer da sam napolju, ja bih se sklonila, kapiraš- rekla je Ivana.

 

-Nisam budala, znam sve, nisam spreman ni za kakvu vezu, za ležanje, češkanje, maženje. Bes i razočarenje je u meni sada, a možda je i ono što si pominjala, i bivša, ne znam nemam želju za svim tim sada. Kapiraš? To je razlog što ja ne želim, jer ako ti mene vidiš da se grlim sa Minom, i plačeš, šta će biti za sedam dana? Ja možda želim da vreme provodim sa Ša, Šebezom, sutra dođe neka moja drugarica i treba da se plašim šta će da bude- rekao je Anđelo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading