POTRESNA ISPOVEST! Učesnica "Parova" priznala: Očuh je pokušao da me siluje, majku i brata umalo nije ubio!

Autor:

Zabava

21.02.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Pajović šokirala je sve kada je ispričala kako joj je sestra ubijena, a sada je iznela nove detalje iz prošlosti.

RepublikaFoto: Printscreen
Nataša Pajović

Učesnica rijalitija priznala je da je odrasla sa majkom i sestrom, otac joj je rano umro, a onda je doživela pravi pakao kada je očuh pokušao da je siluje.

- Odrasla sam sa starijom sestrom i sa majkom. Mama mi je sa 10 godina rekla da mi je otac umro, imao je izliv krvi na mozak. Ostala je udovica sa 24 godine, otac je imao 44. Moja majka ne priča mnogo o njemu jer ju je to jako bolelo. Preudala se kada sam ja imala 15 godina. Mama je posle zatrudnela, ja sam bila presrećna jer mi je uvek želja bila da imam mlađeg brata. Inače, moj bivši očuh sve vreme je izlazio i ulazio u zatvor. On je 2012. pokušao da ubije moju majku i mog brata, njegovog sina - rekla je Nataša i dodala:

RepublikaFoto: Printscreen
Nataša Pajović

- Sve je bilo OK, mi nismo znali šta se dešava. Ja godinu dana nisam bila kod kuće. Imala sam stresnu situaciju, taj čovek Radiša, on je lečeni alkoholičar. On moje drugarice nije gledao kao drugarice, a ni mene kao ćerku. Oko tri sata u noć sam spavala, on je ušao u krevet i pokušao da me siluje, ali nije uspeo. Rekao je da lažem, ali policija je poverovala njemu. Ja sam se pokupila i otišla, a majka je ostala sa njim - kroz suze je ispričala učesnica "Parova", te otkrila da je njen brat autističan, ali da ona ne gubi veru u boga i nada se da će njihovim nedaćama doći kraj.

- Mir sam pronalazila samo u manastirima, vera mi je pomogla. Svaki mogući post postim. Moj brat ni sa kim nije pričao godinama. Kada sam diplomirala, pričala sam sa njim korak po korak. Sada ima 17 godina, jako mi je bilo teško da dođem ovde i da ga ostavim. Ne znam šta je taj čovek (očuh) pokušao da uradi, ali mislim da je on kriv za to. Jedina ja ne želim da ga držim u kući, jedina se nadam da može da ozdravi - rekla je Nataša.

- Ne znam koliko moja majka ima krivičnih prijava protiv njega, mi smo ga izdržavali, on apsolutno ništa nikad nije radio - zaključila je Pajovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading