VELIKANI SE NE HVALE Kako su MILENA I GAGA NOVAC ZA AUTOMOBIL POKLONILI DEČAKU U NEVOLJI

Autor:

Zabava

03.09.2018

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš poznati glumački par, Milena Dravić i Dragan Nikolić (1943-2016), nikada se javno nisu hvalili, a ono što su uradili pre mnogo godina i danas mnogima izmami suze.

RepublikaFoto: Tanjug
Milena potvrdila priču, ali nije želela da govori o detaljima

Iako je mnogima već dobro poznata humana strana našeg omiljenog glumačkog para, mnogo je onih koji su tek nedavno saznali za neverovatnu priču Milene i Gage, a koja se proteklih dana čita i šeruje preko društvenih mreža uz osmehe i suze.

Naime, poznati par je usred najgore krize dvadesetih godina prošlog veka, uspeo da skupi novac za novi automobil i odlučili su da zamene vremešni Golf koji su uvek morali da guraju ne bi li upalio. Onda se dogodila situacija kao na filmu, njihova kola nisu želela da upale, vratili su se u dom da pozovu nekoga da popravi auto, a baš tada je na TV išao prilog o dečaku kom je hitno potrebna operacija.

Dragan je tada pogledao u Milenu i rekao: "Njima treba para koliko i mi imamo trenutno u kući. Ma, šta će nam novi automobil..."

RepublikaFoto: Tanjug
Dragan Nikolić (1943-2016)

Saznali su gde se nalazi porodica dečaka, a kada je došao prijatelj da ih odveze da poprave kola, rekli su mu da vozi do dečakovog sela. Pojavili su se ljudima na vratima i predali im novac za operaciju. 

I nikada se nisu time hvalili - niti su voleli da govore o tome. Javnost je ovu priču saznala pre nekoliko godina od Tanje Peternek, koja je u svojoj emisiji "Kao sav normalan svet" ugostila Milenu Dravić. Glumica je priču samo potvrdila, bez želje da govori o detaljima. 

Prijatelji i saradnici Milene i Gage potvrdiće da to nije bio ni prvi ni poslednji put da su usrećili one kojima je u datom momentu pomoć bila potrebna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading