GAGA NIKOLIĆ ROĐEN NA DANAŠNJI DAN Zbog smrti brata, glumac nije slavio rođendan

Autor:

Zabava

20.08.2018

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Život Dragana Nikolića (1943-2016) obeležile su, nažalost, tri smrti. Ali, jedna je posebno uticala na prepoznatljiv osmeh kojim je plenio na filmskom platnu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ Samanta Casilin
Gaga Nikolić rođen 20. avgusta, ali zbog tragedije nije slavio....

Glumačka legenda rođena je 20. avgusta. Ali kada je na dan Gaginog rođendana umro njegov stariji brat Miroslav, glumac nikada više nije slavio dan svog rođenja.

Gubitak rođenog brata ga je potpuno promenio! Srpski glumac se nakon toga prilično povukao u sebe - bio je na ivici depresije i veoma dugo je patio…

- Uglavnom smo živeli po ulicama Beograda. Nije bilo komjutera, igračaka, sami smo smišljali igre. Na mene je veliki uticaj imao i moj stariji brat Miroslav, danas pokojni. Bio mi je životni učitelj i uzor u mnogim stvarima. Video bih i gde on greši, pa sam tako mogao da ispravim svoje ponašanje - tako je govorio Gaga o svom bratu Miroslavu.

Nakon toga, Draganu je preminula i majka za koju je bio veoma vezan, a poslednji udarac u nizu bio je odlazak Bore Todorovića sa kojim je četiri decenije bio nerazdvojan.

Do kraja života je isticao da su te tri smrti obeležile njegov život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading