REDITELJU OPERISANA GLAVA!

Autor: Blic.rs

Zabava

06.07.2018

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reditelj, scenarista i dramaturg Siniša Kovačević operisan je pre nekoliko dana, a lekari i dalje nemaju jasne prognoze vezane za smer njegovog oporavka.

RepublikaFoto: youtube.com/ RTV Marš HD Valjevo
Operisan pre nekoliko dana... Siniša Kovačević

Supruga, glumica Ljiljana Blagojević i ćerka Kalina, takođe, glumica neprestano su uz Sinišu. Ljiljana je potvrdila informcaiju da je Siniša operisan, kao i da se nada najboljem:

- U bolnici sam, ne mogu da pričam. Pozovite me sutra, zaista ne mogu ništa da kažem - izjavila je glumica, a potom prekinula vezu.

 

Kod divne Jelene i Borisa na pikniku!Dalas-Teksas!

A post shared by Ljiljana Blagojevic (@ljiljana_blagojevic) on Apr 24, 2018 at 1:18pm PDT

Kako je otkrio izvor blizak porodici Blagojević- Kovačević i dalje je neizvestan ishod oporavka poznatog reditelja.

- Siniša je pre nekoliko dana smešten na kliniku, gde mu je urađena operacija glave. Koliko znam, sve je prošlo kako treba, ali doktori ne mogu sa sigurnošću da kažu da li će se i kada potpuno oporaviti. Svakako, o njemu brinu najstručniji ljudi i tim lekara koji je pratio njegovo zdravstveno stanje i pre operacije. Ljiljana i Kalina nikoga nisu obavestile o tome što se dogodilo kako bi sačekale da sve prođe i da budu sigurne da se on dobro oseća. Sve vreme su u bolnici uz njega da bi sa doktorima mogle da razgovaraju o svakoj promeni.

O stanju svog oca, Kalina Kovačević nije bila dostupna za komentar, ali je u ranijim izjavama strahovala za njegovo zdravlje. Podsetimo, Kovačeviću je prošle godine u martu pukao kapilar u glavi zbog čega je hitno prevezen u bolnicu, a Kalina je tada izjavila:

Foto: www.instagram.com/kalinakovacevic
Ovoga puta nije bila dostupna za komentar... Kalina Kovačević

- Svašta se pisalo, dosta stvari nije bilo tačno, neke opet, nažalost, jesu. Najvažnije je da se on sada oporavlja, odnosno potpuno se oporavio. To je jedan žilavi Sremac koji se ne da tako lako. Sve te teške situacije su iza nas i taj početak godine je bio jako traumatičan za sve nas. Neka sitna stvar ti se desi, trenutak nepažnje i onda budeš životno ugrožen. Ali eto, hvala dragom bogu, najgore je prošlo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading