BJELA OKUPLJA KLASIĆE!

Autor: A. Malušev - K. Stamatović

Zabava

23.05.2018

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon uspeha serija "Montevideo" i "Senke nad Balkanom", "Kobra film" glumca i ostvarenog reditelja Dragana Bjelogrlića staje iza nove serije sa nazivom "Žigosani u reketu", a kako saznajemo, Vesna Trivalić će imati jednu od glavnih uloga! Kako je početak snimanja planiran za početak juna, uskoro će se znati i konačna podela, a očekuje se da na malim ekranima gledamo naše najpopularnije glumce mlađe i srednje generacije.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Dragan Bjelogrlić

PRAVIĆEMO ČESTE PAUZE

Da će u novom Bjelinom projektu zaigrati, otkrio je juče i glumac Slobodan Boda Ninković gostujući u jutarnjem programu Prve.

- Veliko mi je zadovoljstvo što će mi partnerka biti moja klasna drugarica Vesna Trivalić. To, naravno, nosi veliki rizik sa sobom. Mi se znamo odlično, ali te naše dve energije će praviti česte pauze tokom snimanja - kratko je uz osmeh naveo popularni Boda.

Ljubitelje pozorišta prethodno je oduševila vest da će Vesna Trivalić nakon dugogodišnje pauze ponovo stati na scenu teatra. Kako smo već pisali, jedna od naših omiljenih glumica koja već godinama živi u Dubaiju počela je probe sa kolegama u Jugoslovenskom dramskom pozorištu za predstavu "Vrat od stakla" po tekstu Biljane Srbljanović i u režiji Jagoša Markovića.

Gledaoci sigurno neće biti iznenađeni ukoliko Bjela odluči da i za novu seriju angažuje još nekog od svojih drugova sa najuspešnije klase Fakulteta dramskih umetnosti, čuvene klase "12 veličanstvenih", u kojoj je diplomirao i sa Srđanom Žikom Todorovićem, Mirjanom Joković, Draganom Petrovićem Peletom, Miloradom Mandićem Mandom (1961-2016)...

Kao što je Srpski telegraf već pisao, serija će se baviti sudbinama dvojice članova poslednje zlatne generacije jugoslovenske košarke, Srbinu i Hrvatu, koji nakon blistavih igračkih karijera započinju novi život, pokušavaju da se ostvare u drugim poslovima, ali se nakon mnogo godina ponovo sreću s namerom da se vrate svojoj najvećoj ljubavi - košarci.

Bjelogrlić je idejni tvorac i koproducent serije o životu i susretu posle 20 i kusur godina nekadašnjih košarkaških legendi, ali neće učestvovati kao reditelj i scenarista u njenoj realizaciji. U ekipi scenarista su pisac Vladimir Kecmanović, pisac Kosta Peševski, scenarista iz Hrvatske Antonio Gabelić, koji je, između ostalog, učestvovao u pisanju scenarija za jednu sezonu hit serije "Bitange i princeze", dok će režiju potpisati neki od najboljih reditelja sa prostora bivše Jugoslavije.

Početak emitovanja serije planiran je na jesen na Top kanalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading