ZVEZDI "KALKANSKIH KRUGOVA" UKAZANA VELIKA ČAST: Ivana Zečević otvara Bašta Fest

Autor:

Zabava

29.05.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Internacionalni festival kratkog igranog filma biće održan od 4. do 7. jula u Bajinoj Bašti.

ZVEZDI "KALKANSKIH KRUGOVA" UKAZANA VELIKA ČAST: Ivana Zečević otvara Bašta Fest

Foto: ST/Dragan Kadić

Posle zapaženih uloga u domaćim televizijskim serijama, kao što su "Grupa", "U klinču" i "Kalkanski krugovi" gde je sarađivala sa Žarkom Lauševićem, mladoj glumici Ivani Zečević ukazana je velika čast da otvori ovogodišnji Bašta fest.

Jedanaesto izdanje Bašta Festa, internacionalnog festivala kratkog igranog filma biće održano od 4. do 7. jula 2024. u Bajinoj Bašti pod sloganom "A gde je tvoj centar?", čime se skreće pažnja na decentralizaciju kulture i podseća nas koliko je važno da nađemo svoj centar, u sebi, ali i na nekoj nama najdražoj lokaciji. Ovaj festival neguje tradiciju da mladi glumac, koji je doživeo veliki uspeh u prethodnoj godini, otvara novo izdanje ovog festivala, pa će ovu ulogu imati Ivana Zečević.

Republika

Foto: Foto promo

 

- Bašta Fest je za mene, otkad sam počela da ga pratim, simbol mladosti, radosti i dobrog filmskog programa. Velika mi je čast što ću otvoriti baš takav festival, koji se bavi mladom i neustrašivom energijom u sred najlepše prirode. Ovo će ujedno biti i prvi put da dolazim na Bašta Fest i ne sumnjam da će biti magično - rekla je Ivana.

Prethodnih godina Bašta Fest otvorili su Nikola Rakočevič, Slaven Došlo, Marko Janketić, Hana Selimović, Milan Marić, Isidora Simijonović, Filip Đurić, Ivana Vuković, Milica Janevski, Mladen Sovilj i Milena Radulović.

Ova manifestacija, koju su osnovali glumci Jovan Jelisavčić i Maja Šuša, usko je orijentisana na zajednički rad reditelja i glumaca, a fokus na kvalitetnim glumačkim interpretacijama ima veliki uticaj na pozitivno pozicioniranje Bašta Festa među internacionalnim festivalima kratkometražnog filma.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading