"PETAR DOĐE PONEKAD DA NAS OBIĐE": Trudna Tamara Dragičević šokirala izjavama o porodici i roditeljstvu, pa otkrila svoje najveće STRAHOVE!

Autor:

Zabava

24.04.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumački par Tamara Dragičević i Petar Benčina čekaju treće dete.

"PETAR DOĐE PONEKAD DA NAS OBIĐE": Trudna Tamara Dragičević šokirala izjavama o porodici i roditeljstvu, pa otkrila svoje najveće STRAHOVE!

Foto: Instagram.com

Da u današnje vreme nije lako biti roditelj iskusili su i Tamara Dragičević i Petar Benčina, koji će uskoro dobiti treće dete. Glumački par se neizmerno raduje sinčiću, a Tamara je sada progovorila o porodici i istakla sa kakvim se pitanjima suočava.

Kao jedno od "omiljenih" pitanja izdvojila je da li njoj Petar pomaže kada su deca u pitanju, pa je sa dozom ironije odgovorila:

Kad čujem pitanje: "Da li mi Petar pomaže", odakle da krenem? Kako se uopšte daje odgovor na to pitanje? Prva pomisao: "Bože, kako pomaže?", ne pomaže on meni, to su i njegova deca. Nisam ga zamolila na ulici, da sam mu prišla i rekla: "Možeš da mi napraviš dete, nemaš nikakvu obavezu". Možda bih onda odgovorila na to pitanje i rekla: "Stvarno dođe ponekad i obiđe nas" - rekla je Tamara na početku.

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJČIĆ

Tamara Dragičević i Petar Benčina

Trudna Tamara je govorila o roditeljstvu, te je istakla da je najviše plaši pitanje slobode koja treba da se da deci.

- Davanje slobode deci. Koja je ta granica? Kada te pitaju nešto, a ti bi da kažeš: "Ne može", a onda nas oni pitaju: "Zašto?", sad ja treba da odgovorim: "Zato što se plašim, i zato što je strašno sve. I svet je grozan i sve je opasno". Da to ne bi bili moji odgovori, pitanje je gde je tu balans. Uzdam se tu i u partnerski odnos Petra i mene. Da ćemo to zajedno uspeti sve - rekla je Tamara za domaće medije.

Inače, Tamara i Petar, koji su u braku od 2016, uskoro će dobiti još jednog sina. Oni su krajem 2016. dobili ćerku Stašu, a tri godine kasnije njihova porodica je postala bogatija za još jednog člana, dečaka Lazara.

Tamara je nedavno progovorila o problemima u roditeljstvu sa kojima se susrela tokom godina pored sina Lazara i ćerke Staše.

 

 

- Kao što u komadu, predstavi "Mama" piše: "Ja razumem zašto ljudi tresu svoje bebe". Jedan dan sam morala da stavim sina na sred kreveta i da odem! Razumem to sa trešenjem. Toliko je teško znati šta im treba - rekla je prvo Tamara Dragičević, pa iznela detalje.

Ja sve radim, povijam, mazim, nunam, al' on plače! Šta ti je, bebo? Ja se sećam tog osećaja kad sam pomislila: "Bože, jesam li ja luda ili nemajka kada beba vrišti i vrišti". Ti sve radiš, ti si jako umoran. Misliš da ćeš umreti - dodala je glumica.

- Samo ti u jednom trenutku dođe da tu bebu stegneš i, kao, ona je kriva za sve tvoje... I što ne spavaš, i što si umoran... To su, stvarno, stvari o kojima se malo priča, a svim tim ženama, koje nisu loše majke zbog toga, je teže i stvarno mislim da prođu onako neke baš teške momente - zaključila je za "Tampon zonu".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading