PAZI, SNIMA SE! Zavirili smo na set treće sezone serije "Branilac", evo koga smo tamo zatekli! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Zabava

20.04.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U centru Beograda, na Topličinom vencu, ekipa vredno radi na ekranizaciji priča iz sudnice koje su uzdrmale javnost.

PAZI, SNIMA SE! Zavirili smo na set treće sezone serije "Branilac", evo koga smo tamo zatekli! (FOTO+VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Treća sezona serije "Branilac" u režiji Jelene Svetličić i Gojka Despotovića trenutno se snima u Beogradu, a ekipa Republike provela je jedno snimajuće prepodne s vrednom ekipom.

U centru Beograda, u zgradi na Topličinom vencu, dočekala nas je vredna ekipa, koja već mesec dana radi na ekranizaciji priča iz sudnice. Treći nastavak serije "Branilac" stiže na male ekrane ove jeseni, a u 10 novih epizoda biće prikazane uzbudljive priče istinitih događaja opisane u knjigama i sačuvane u predmetima čuvenih jugoslovenskih advokata.

 

 

Dok ulazimo u stan, koji je za potrebe snimanja pretvoren u kancelariju Veljka Guberine prvi koga zatičemo je, ko drugi nego Nenad Jezdić, glumac koji tumači lik čuvenog advokata. Zatičemo ga usred scene s mlađim kolegom Markom Vasiljevićem, a za to vreme veliko ime iz sveta advokature Branislav Tapušković posmatra glumce kako pred kamerama postaju ono što je on celog života.

Na setu smo zatekli i Tihomira Stanića, kao i Nebojšu Milovanovića koji će se ovog puta za razliku do prethodnih sezona zločinima pristupiti kao advokat. Kako je rekao u razgovoru za Republiku, biće to prilika da malo odmori od svog prethodnog junaka i da stvarima pristupi iz drugačijeg ugla. U "Braniocu" je ranije bio naizgled miran čovek, koji je počinio stravičan zločin - ubio je porodicu i komšije, a sada igra svog savremenika Branislava Tapuškovića.

I treća sezona serije "Branilac" imaće elemente drame i trilera, a na male ekrane doneće vanvremenske priče, zasnovane na događajima nekih od najvećih zločina i advokatskih slučajeva na prostoru bivše Jugoslavije. Serija obrađuje period sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka u Jugoslaviji.

- Gledaoci će moći da uživaju u deset novih uzbudljivih epizoda. Ostali smo dosledni istinitim pričama naših čuvenih advokata. Naravno, radimo ispirisani njihovim knjigama sačuvanim predmetima.Ostali smo verni običnim ljudima. I dalje pratimo priče običnih ljudi koji su posrnuli u životu - rekla je Jelena Svetličić, kreator serije.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

Pored Veljka Guberine koga tumači Nenad Jezdić i Filote File kojeg je i u prethodnim sezonama dočarao Tihomir Stanić, treća sezona donosi priče velikih advokata poput pomenutog Branislava Tapuškovića (Nebojša Milovanović), Josipa Muselimovića (Ljubiša Savanović), Borislava Ignjatovića (Bojan Žirović)... U seriji igraju i Denis Murić, Milena Predić, Slaviša Čurović...

Koncentracija, kamere, reflektori i snimanje može da počne! Ono će se nastaviti na tari, u Mostaru, ali i drugim lokacijama. Ceo posao biće završen do oktobra, kada bi serija trebalo da se prikazuje na RTS.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading