OBJAVLJEN TIZER ZA NOVOG "DŽOKERA" ! Neki gledaoci razočarani: "Uništili su ga"

Autor:

Zabava

10.04.2024

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivani muzički nastavak

OBJAVLJEN TIZER ZA NOVOG "DŽOKERA" ! Neki gledaoci razočarani:  "Uništili su ga"

Foto: printskrin


Skorašnje puštanje trejlera za film "Joker: Folie à Deux," visoko očekivani nastavak hita iz 2019. godine "Joker," izazvalo je mešavinu uzbuđenja i razočaranja među fanovima. Dok se očekuje da će Hoakin Feniks ponoviti svoju ulogu kao Artur Flek u novom delu, neočekivani preokret dolazi sa dodatkom Lejdi Gage, koja će tumačiti Harli Kvin. Ono što je zaista iznenadilo mnoge je otkriće da će nastavak biti u formi mjuzikla, što je odstupanje od tamnog i sirovog tona njegovog prethodnika.


Vest da će nastavak biti u obliku mjuzikla dovela je do talasa razočaranja i skepse među fanovima. Mnogi su se obratili društvenim mrežama kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo, sa komentarima poput "Uništili su ga time što su ga pretvorili u mjuzikl," "Mjuzikl? Šta je ovo postalo," i "Izgubljen sam kod 'mjuzikla'" koji preplavljuju onlajn sferu. Očigledno je da neočekivana promena prema muzičkom žanru ostavlja brojne fanove osećajući se izolovano i zabrinuto za pravac koji nastavak film preuzima.


Odluka da se "Joker: Folie à Deux" pretvori u mjuzikl nedvojbeno označava hrabar odlazak od uspostavljenih normi superherojskog žanra. Uključivanje muzike i plesnih sekvenci ima za cilj da predefiniše pristup pripovedanju, nudeći svež i nekonvencionalan prikaz ikoničnih likova Džokera i Harli Kvin. Ovo neočekivano kreativno izbor sigurno će pokrenuti rasprave i diskusije kako se datum izlaska filma približava.


Warner Bros. je postavio datum izlaska za "Joker: Folie à Deux" na 9. oktobar 2024. godine, tačno pet godina nakon premijere prvog filma. Dok se iščekivanje povećava za ovaj nekonvencionalni nastavak, ostaje da se vidi kako će publika reagovati na ovu neočekivanu fuziju psihološkog trilera i muzičkih elemenata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading