SIN NEBOJŠE DUGALIĆA PREDSTAVLJA SRBIJU NA EVROVIZIJI! Počinje nadmetanje mladih muzičara u Norveškoj!

Autor:

Zabava

09.04.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan Dugačić je talentovani pijanista koji je ostvario uspešnu karijeru u inostranstvu.

SIN NEBOJŠE DUGALIĆA PREDSTAVLJA SRBIJU NA EVROVIZIJI! Počinje nadmetanje mladih muzičara u Norveškoj!

Foto: ST/Dragan Kadić

Srbiju će na ovogodišnjem Evrovizijskom takmičenju mladih muzičara u Norveškoj, u subotu 17. avgusta u koncertnoj dvorani Stormen, u gradu Bodo, predstavljati pijanista Bogdan Dugalić.

Ovaj mladi muzičar, inače sin proslavljenog glumca Nebojše Dugalića, ima 20 godina, trenutno je na studijama klavira kod profesora Pavela Giljilova na Univerzitetu Mocarteum u Salcburgu, kao i kod profesora Konstantina Bogina na akademiji Perozi u Bjeli.

Bogdan iza sebe ima bogato muzičko iskustvo, osvojio je preko 30 nagrada na domaćim i međunarodnim takmičenjima, a njegov otac Nebojša, jedan od najcenjenijih glumaca današnjice, istakao je da je veoma ponosa na uspeh svog naslednika.

 

 

- Bogdan je postigao veliki uspeh u svetu i stvarno sam ponosan na njega, ne postoji veća sreća od toga da gledate kako vam deca izrastaju u divne ljude. Sticajem okolnosti, to je bio moj sin, ali postoji još mnogo talentovane dece koja ostvaruju neverovatne rezultate u svojim oblastima. Srećan sam što se novinari trude da isprate rezultate dece koja se trude i ostvaruju uspehe u svetu. Kada tamo negde odete, gde vas niko ne zna, i potvrdite da to zaista dobro radite, to je zaista jako značajno - rekao je svojevremeno glumac za Kurir.

Inače, Nebojša sa svojom suprugom Draganom Dugalić ima petoro dece - Jana, Vidan, Bogdana, Kalin i Ilina. Kako bi se u potpunosti posvetila svojoj porodici i odgoju dece, supruga Nebojše Dugalića, koja je i sama studirala glumu, odlučila je da karijeru ostavi po strani i nesebičnu podršku pruži uspešnom glumcu, dok Nebojša neretko ističe da je porodica njegov najčvršći oslonac, a supruga najveći kritičar.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading