MILOŠ TIMOTIJEVIĆ OBJAVIO FOTOGRAFIJU SA SINOM: Glumac pokazao kako uživa sa naslednikom! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.03.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni glumac izbegava da javno govori o svom privatnom životu.

MILOŠ TIMOTIJEVIĆ OBJAVIO FOTOGRAFIJU SA SINOM: Glumac pokazao kako uživa sa naslednikom! (FOTO)

Foto: ATAImages

Glumac Miloš Timotijević je postao otac krajem prošle godine, kada je sa svojom partnerkom Tijanom dobio sina Jakova. Kako ne voli da javno govori o svom privatnom životu glumac do sada nikada nije pokazao naslednika, ali ovog puta nije odoleo!

Naime, Miloš je na Instagramu objavio fotografiju sa plaže, najverovatnije u Portugalu, a u odrazu peska vidi se da drži sina, što je ujedno i prvi put da se fotografiše sa njim za društvene mreže.

Inače, Timotijević već duže vreme živi sa suprugom Tijanom na relaciji Beograd - Lisabon, te mali Jakov ima priliku i da uživa u toplijim krajevima, a sada mu se pridružio i otac.

Republika

Foto: instagram.com/milosdtimotijevicofficial

 

Verovatno je najdragoceniji taj konstantan osećaj odgovornosti za to malo ljudsko biće. Ta ljubav prema detetu je stvarno nešto što ne može da se poredi ni sa čim drugim. Ta bezuslovna ljubav koju imate je ono što vas oplemenjuje i što vam daje jednu vrstu snage, ali u isto vreme i panike i konstantnog straha. Ljubav, strah, paniku i snagu stalno osećam u sebi od kad se Jakov rodio - rekao je svojevremeno glumac za portal "24 sedam".

Timotijević je nedavno promovisao svoj novi film "Poslednji strelac" u kojem je ostvario davnu želju da prvi put zaigra s Nenadom Jezdićem.

- Ispunila mi se velika želja da prvi put u ovon filmu sarađujem s Nenadom Jezdićem. Bilo je lako i vrlo jednostavno raditi s njim. Ono što je bilo nezgodno jesu ti odnosi između likova, a saradnja s kolegom je bila dosta lagana. Baš tako sam je i zamišljao - rekao je Timotijević u razgovoru za Republiku.

Snimanje je trajalo svega 15-ak dana, ali je bilo dovoljno fizički naporno iako, kako naglašava, nije menjao svoj izgled. Na ekranu je takav kakav je, ali...

Ono što je meni izazovno s godinama jeste snimanje na 40, 50, 60 stepeni. To su fizički izazovi i to me sve više nervira - priznao je Miloš.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading