BOJANA MALJEVIĆ U VRTLOGU UCENA INTIMNIM SNIMCIMA: Stiže nova serija o INTRIGANTNOJ temi, SAZNAJEMO SVE DETALJE!

Autor:

Zabava

18.03.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reditelj "Klana" se prihvatio novog zadatka, a glumačku ekipu čine velika imena!

BOJANA MALJEVIĆ U VRTLOGU UCENA INTIMNIM SNIMCIMA: Stiže nova serija o INTRIGANTNOJ temi, SAZNAJEMO SVE DETALJE!

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Bojana Maljević

Na jesen prošle godine počelo je snimanje nove serije pod rediteljskom palicom Slobodana Bobana Skerlića, koji je režirao i popularne naslove "Klan",  "Do koske", "Top je bio vreo" i "Otvorena vrata". Ovog puta reditelj se prihvatio veoma izazovnog zadatka.

Reč je o televizijskoj seriji koja se bavi sve većim problemom današnjeg društva - neovlašćenim deljenjenjem intimnih snimaka. Produkciju potpisuje Monte Royal Pictures, u vlasništvu Bojane Maljević, Skrelićeve supruge.

Republika

Foto: ATA Images

Milica Stefanović igra glavnu ulogu

Inspirisani mnogobrojnim pričama o neovlašćenom deljenu intimnih snimaka zbog kojih se žrtve nalaze na stubu srama i u vrtlogu ucena autorski tim je odlučio da o ovom problemu glasno progovori u seriji, koja nosi naziv "Smola". Dok građani potpisuju peticiju da ovaj sve češći problem među mladima i zvanično bude okarakterisan kao krivično delo, filmski radnici su se udružili i snimili priču o ovom problemu.

- Snimi smo seriju o ovom problemu. Zove se "Smola". To je naš mali doprinos - napisala je Bojana Maljević na svom Instargramu, a zatim dodala:

Republika

Foto: instagram.com/bojanamaljevic

 

- I ne samo da smo snimili nego ćete uskoro videti i prvi tizer sa sjajnom Milicom Stefanović u glavnoj ulozi, kao i celu autorsku i glumačku ekipu.

Kako Republika saznaje, uloge u ovoj intrigantnoj priči tumače Srđan Timarov, Milica Gojković, Marko Baćović, Marko Gvero i Strahinja Blažić. Serija se trenutno nalazi u fazi postprodukcije, a tačan datum premijernog prikazivanja još nije poznat.

Za sedam dana peticiju da neovlašćeno deljenje intimnih snimaka i fotografija postane krivično delo potpisalo je 20.000 ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading