IVA ŠTRLJIĆ U JAVNOSTI NAKON PRELOMA RUKE: Glumica otkrila sve detalje POVREDE, evo šta joj se dešava sa REZULTATIMA!

Autor:

Zabava

12.03.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Štrljić progovorila o teškom peridou.

IVA ŠTRLJIĆ U JAVNOSTI NAKON PRELOMA RUKE: Glumica otkrila sve detalje POVREDE, evo šta joj se dešava sa REZULTATIMA!

Foto: TANJUG/JADRANKA ILIĆ

 

 

Glumica Iva Štrljić pojavila se na premijeri filma ,,Poslednji strelac", a tom prilikom je govorila o teškom periodu koji je iza nje. 

Naime, glumica Iva Štrljić nedavno je na snimanju doživela nezgodu, kada se saplela i prilikom pada slomila obe ruke. Posle kraće pauza glumica se vraća poslu iako priznaje da i dalje ima bolove. 

Foto: ataimages

Iva Štrljić

 

- Nisam sasvim, mogu da funkcionišem, ja sam morala u šljokicama da dođem. Meni se život nije promenio, nisam dala da se promeni, odmah sam počela da radim, čak i kada sam bila izranjivana, ja volim svoj posao, nisam uživala kod kuće, volim da radim - rekla je Iva Štrljić, pa nastavila:

- Da li me je ojačala ta situacija? Ne mogu da kažem da me je ojačala, ali mi je pokazala da to nešto može da ga dogodi u životu, pa da život ne ide tempom kojim želim da ide. Ja sam rekla da ako treba, ja ću sa gipsom da snimam. I u tim okolnostima sam gledala da sve radim sama, kako sam ja izvodila koreografije, ali nekako sam to uspevala. Ja sam vaspitavana da stvarno budem samostalna, da imam tu veštinu da se sama snađem, ali sam primetila da ne volim kada sam nervozna. Ja sam se trudila da i u toj situaciji, budem lepo raspoložena.

Foto: yotube.com/Grand Magazin Tv Grand

Iva Štrljić

 

- Ruke i dalje bole, ali je sve lepše i znatno lakše kada se voli svoj posao i kada ga radiš sa strašću, uz čvrst karakter koji te gura napred. Kad se sa radošću stvara svaka bol je manja i svako ozdravljenje bliže - napisala je Iva na svom profilu.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading