FILM O BOBU MARLIJU STIŽE U DOMAĆE BIOSKOPE: Emotivna priča o KRALJU REGE MUZIKE!

Autor:

Zabava

08.02.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je snažna, iskrena i do sada neispričana priča o čoveku koji je živeo muziku koju je stvarao.

FILM O BOBU MARLIJU STIŽE U DOMAĆE BIOSKOPE: Emotivna priča o KRALJU REGE MUZIKE!

Foto: Foto Getty Images

Legendarni Bob Marli ostavio je neizbrisiv trag na svetskoj muzičkoj sceni i kao kralj regea dostigao planetarnu popularnost i ogroman broj poklonika. Osim rege ritmovima očarao je svet životnom filozofijom ispunjenu ljubavlju, koju je širio uvek i svuda.

U susret Danu zaljubljenih, u naše bioskope stiže film „Bob Marli - One love", snažna, iskrena i do sada neispričana priča o čoveku koji je živeo muziku koju je stvarao. Marli je spoznao suštinsko značenje ljubavi i ostavio neizbrisiv trag u istoriji naše civilizacije.

Republika

Foto: Foto Getty Images

 

U utorak 13. februara, u bioskopu Cineplexx Galerija Beograd, sa početkom u 20 časova održaće se svečana premijera dugoočekivanog filma o pojedincu koji je bio hrabar da se svojom muzikom obrati svima, pokušavajući da svet napravi boljim.

Film će biti dostupan u odabranim bioskopima od 14. februara, a na redovnom repertoaru u svim bioskopskim salama u Srbiji biće od 15. februara.

Film "Bob Marli - One love" slavi život i muziku legende koja je, svojom porukom ljubavi i jedinstva, inspirisala generacije. Prvi put na velikom platnu otkrijte Marlijevu moćnu priču o prevazilaženju nevolja i putovanju koje je stajalo iza njegove revolucionarne muzike.

Republika

Foto: Foto Getty Images

 

Film je stvoren u saradnji sa porodicom Marli, Kingsli Ben-Adir tumači lik legendarnog muzičara, a Lašana Linč njegovu ženu Ritu.

Svetska premijera filma održana je u Los Anđelesu na kojoj je prisustvovao i Marlijev sin Zigi, kao i ostatak porodice - Zigijeva ćerka Zuri, unuka Boba Marllija, Zigijeva supruga Orli i trojica sinova.

Premijeri su prisustvovale i mnoge slavne ličnosti među kojima i muzičari Stivi Vonder, Kajli Minog, i Bred Pit 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading