SEĆANJE NA AKIJA: Napustio trogodišnjeg sina, pa u 65. napravio dete DUPLO mlađoj ženi!

Autor:

Zabava

22.01.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošle su dve godine od smrti frontmena Parnog valjka.

SEĆANJE NA AKIJA: Napustio trogodišnjeg sina, pa u 65. napravio dete DUPLO mlađoj ženi!

Foto: printscreen

Aki Rahimovski

Aki Rahimovski, frontmen grupe Parni valjak, preminuo je na današnji dan 2022. godine u 67. godini, a članovi benda podelili su Akijevu fotografiju na svom instagram profilu u znak sećanja na bivšeg pevača.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Parni Valjak (@parnivaljak)

 

Aki je svojim čarobnim glasom otpevao mnoge hitove popularne rok grupe i punio dvorane, a njegov privatni život bio je prilično buran. Rok zvezda je iza sebe ostavio troje dece - sina Kristijana, kog je dobio u prvom braku, ćerku Dinu, koju je dobio u višedecenijskom braku s misterioznom Ingrid, i ćerku Antoniju, koju je dobio 2020. godine sa Slovenkom Barbarom Vesel.

Poznati Nišlija je napustio najstarije dete kada je Kristijan imao samo tri godine, a razlog je rastanak s njegovom majkom i njihovo neslaganje oko mnogih životnih pitanja. Kristijan Rahimovski je često u medijima govorio o svom odnosu sa ocem i jednom prilikom ispričao da je s njim bilo teško izgraditi normalan porodičan odnos. 

Tata i ja nikada nismo bili u sukobu, imali smo prepirke oko mnogih drugih stvari. S obzirom na njegov način života, bilo je teško izgraditi nekakav normalan porodični odnos. Zamerao sam tati što se više davao drugima nego porodici, jer je tu bio najpotrebniji. Kako je vreme odmicalo, prihvatio sam ga takvog kakav je i počeo da gradim odnos u kom smo mogli da funkcionišemo, a to je kroz muziku. Bio je izrazito dobar čovek, mnogo sam ga voleo, ali za sebe i svoje najbliže - tu je bio malo "tanji". Davao se koliko je mogao i znao. Prihvatio sam to i voleo sam ga bez obzira na sve. On je bio izrazito ponosan na mene - rekao je Akijev naslednik.

Rahimovski je uspeo sve da iznenadi 2020. kada je dobio ćerkicu sa duplo mlađom Barbarom. Trudio se da svoj privatan život drži u tajnosti, pa se tako sa svojom drugom suprugom Ingrid, sa kojom je bio u braku skoro četiri decenije, nikada nije pojavio u javnosti. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading