DRAGAN BJELOGRLIĆ NA PREMIJERI FILMA ,,NEDELJA": Došao da podrži sina Alekseja!

Autor:

Zabava

16.01.2024

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Bjelogrlić se pojavio na premijeri filma ,,Nedelja".

 

 

Večeras se odigrava premijera filma ,,Nedelja" koji je rađen po motivima života Džeja Ramadanovskog. Tom prilikom u MTS dvorani okupili su se mnoge poznate ličnosti, a među njima se našao i reditelj Dragan Bjelogrlić Bjela, koji je pozirao pred fotoreporterima. 

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Dragan Bjelogrlić Bjela

 

Inače, Bjelin sin je deo filmske grupe, Aleksej Bjelogrlić, kog je došao da podrži u njegovom glumačkom poduhvatu. 

Foto: republika

Aleksej Bjelogrlić na premijeri filma ,,Nedelja"

 

Film je verodostojno prikazao da je Ramadanovski nije imalo lako detinjstvo i da se kasnije, kao mladić borio da pronađe put da postane ono što je bio, a to je čuveni pevač koji je punio dvorane i stadione na kojima je nastupao.

Podsećanja radi, film "Nedelja" donosi priču o životu jednog od najintrigantnijih pevača sa ovih prostora, Džeja Ramadanovskog. Film u produkciji "Telekoma Srbije", a po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića kroz priču o prijateljstvu i uspehu u kojoj se prožimaju elementi akcije, drame i muzike upoznaje publiku sa Džejevim detinjstvom i njegovim muzičkim počecima. Život ovog Dorćolca dočaraće glumačka ekipa u sastavu Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojša Oljačić, Ivan Jevtović, Jovo Maksić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i drugi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading